STREETBALL TURNUVASI TAMAMLANDI

TURNUVADA 42 TAKIM 168 SPORCU MÜCADELE ETTİ

 STREETBALL TURNUVASI TAMAMLANDI

 STREETBALL TURNUVASI TAMAMLANDI

01-03 Eylül 2015 tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonunda düzenlenen Sokak Basketbolu (Streetball) turnuvası oynanan final maçları sonunda tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları Basketbol öğrencileri ve Büyükşehir Belediye Yaz Spor Okulları Basketbol öğrencilerinin karması ile yapılan ler.

Turnuvanın ilk iki gününde elemeler yapıldıktan sonra üçüncü gün final maçları sonucunda Küçük erkeklerde Kaptanlar takımı 1. olurken, Aslanlar takımı 2. ve Gençlik takımı 3. olarak tamamladı. Küçük kızlarda Periler takımı 1. Papatyalar takımı 2. oldular.

Genç kızlarda ise Eminem takımı 1. olurken, TTO takımı 2. ve  Potanın Perileri  takımı 3. olarak tamamladılar. Genç erkeklerde Smaç takımı 1. olurken 2. Blok takımı 3. ise Walverin takımı oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptığı açıklamada şunları ifade etti.'' Yaz Spor Okullarında 1 Mayıs 2015 itibari ile ilimizde 26.008 çocuğumuz değişik branşlarda spor yaptı.Bu kapsamda farklı branşlarda müsabakalar düzenleyerek çocuklarımıza müsabaka atmosferini yaşatmak amacı ile turnuvalar düzenliyoruz. Bu anlamda düzenlediğimiz Sokak Basketbolu (Streetball) turnuvasında tüm takımlarımıza başarılar diliyorum'' dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER