banner675

SP KAHRAMANMARAŞ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

TONGÜÇ, HEDEFTE TÜRKİYE VAR

SP KAHRAMANMARAŞ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

 Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı Mart ayı il Divanını Onikişubat Parkı içerisindeki toplantı salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Vatandaşın ilacı ve reçetesi milli görüş'ün elinde olduğunu söyledi. 
Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Kahramanmaraş  İl Başkanı Mustafa Tüten, Kahramanmaraş'ın milli görüşün kalesi olduğunu vurgulayarak, geçmişte ve bugünde nice destanlara imza attıklarını, gelecekte de yeni destanlar yazmaya hazırlandıklarını ifade etti. İlçe başkanları ise divana çalışma raporlarını sundular. 
Saadet Partisi İl Duvan toplantısında konuşan İlyas Tongüç Türkiye'nin özellikle son üç yıldır içinden çıkılması hayli güç sıkıntılara sürüklendiğinin yanı sıra sıkıntılara, ancak Saadet Partisi iktidarında çözüm üretilebileceğini vurguladı.
Yemen'deki gelişmelere değinen Tongüç; "Asıl hedefte Türkiye vardır. Türkiye bu gelişmeler karşısında son derece dikkatli olmak zorundadır. Bu gelişmelerden birileri istifade ediyor. 1980'li yıllarda Irak'la İran'ı karşı karşıya getiren belirleyici irade sürekli iş başında" dedi. İslam coğrafyasının yeniden bir mezhep çatışması ile karşı karşıya getirilmek istendiğini söyleyen Tongüç, bu çatışmaların İslam birliği ile sükunet bulacağını da sözlerine ekledi.  "Milli Görüş"ün iktidardan uzaklaştırıldığı günden beri, İslam coğrafyasının tam anlamıyla kaosa sürüklendiğini, kan gölüne dönüştürüldüğünü iddia eden Tongüç, Milli görüş iktidarı döneminde Gazze'de İsrail'in tek kurşun bile sıkamadığını savundu.Tongüç, Türkiye'nin çevresindeki gelişmelere hasmane bir tutum yerine aklıselimle davranması gerektiğini söyledi.
Genel merkez tarafından tüm Türkiye'nin İl, İl gelişim reçetesinin Üretim, İstihdam, Tarım, Sanayi ve Hayvancılık başta olmak üzere dört yıllık gibi bir zamanla, büyük  gayretlerle  çalışılarak hazırlandığını belirten Tongüç; "Bu reçetenin rapor haline getirildiğini ve bütün İl Başkanlarına ve Milletvekili Adaylarına dağıtılacağını da müjdeledi, bu müjde vesilesi ile artık bunları sahada canla başla heyecanla kahraman milletimize anlatmanız gerektiği için seçim startını da böylece vermiş olalım" dedi. 
Saadet Partisi  Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, İl Müfettişi Ahmet Emiroğlu İl başkanı Mustafa Tüten ve ilçe başkanları, Gençlik Kolları ve Hanım kolları teşkilat üyelerinin yanı sıra Milletvekili aday adayları da yoğun katılım gösterdiler.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685