banner651

SON TEKNOLOJİ PİAZZA'YA GELİYOR

Apple’ın Yeni Amiral Gemisi iPhone8 Piazza’da Kahramanmaraşlılar ile Buluşacak

SON TEKNOLOJİ PİAZZA'YA GELİYOR
 İPHONE8 PİAZZA’DA KAHRAMANMARAŞLILAR İLE BULUŞACAK

 

Apple’ın Yeni Amiral Gemisi iPhone8

Piazza’da Kahramanmaraşlılar ile Buluşacak

 

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, teknoloji devi Apple’ın merakla beklenen son modeli iPhone8’i 20 Ekim Cuma gününün ilk dakikasında teknoloji severler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Ulusal ve uluslararası marka karması ile modanın, birbirinden renkli etkinlikleri ile de eğlencenin nabzını tutan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, son teknoloji ürünlerini de Kahramanmaraşlılar ile buluşturmaya devam ediyor. Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından olan Apple'ın 12 Eylül tarihinde ABD’de tüm dünyaya tanıtımını yaptığı ve 20 Ekim Cuma günü Türkiye piyasasında satışa çıkartacağı yeni modeli iPhone8, 20 Ekim Cuma gününün ilk dakikası olan saat 00.01’de Kahramanmaraş Piazza AVM’deki Media Markt mağazasında akıllı telefon tutkunları ile buluşacak.

 

iPhone8 için Piazza’nın kapanış saati değiştirildi

Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakende mağazası olan Media Markt’in Piazza AVM’deki mağazasında Kahramanmaraşlıların beğenisine sunulacak olan iPhone8 için Piazza, 19 Ekim Perşembe günü 22.00 olan kapanış saatini değiştirdi.

Akıllı telefon tutkunlarının dört gözle beklediği iPhone8’in cam ve alüminyumdan oluşan tasarımı, uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneği ve benzersiz teknolojik özellikleri herkesi kendine hayran bırakacak.

 

Apple iPhone8 Hakkında:

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesindeki Media Markt’ta satışa sunulacak olan iPhone8, bir akıllı telefonda bugüne kadar kullanılmış en dayanıklı camın yanı sıra retina HD ekran ve A11 biyonik çipten üretildi. Yeni nesil iPhone’lar, kullanıcılara en iyi artırılmış deneyimi sunuyor. Dünyanın en popüler kamerası ile üstün performans gösteren yeni iPhone’lar, kablosuz şarj özelliğiyle daha da güçlü bir kullanım sağlıyor. iPhone 8 Plus, 12 megapiksel çift kamerası ve özel aydınlatmalı Portre modu ile en güzel stüdyo ışıklandırma efektlerini sağlarken, beş farklı ışıklandırma stilinde, sığ alan derinliği olan çarpıcı portreler çekilmesini mümkün kılıyor.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER