banner675

SON 90, ZOR 90!

FİNALİN DE ÖTESİNDE BİR MAÇ

SON 90, ZOR 90!

 Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda son hafta maçları yarın oynanacak. Ligde kalma mücadelesi veren takımlar bu sezon son kez sahaya çıkarken, ligde var olmak için 'galibiyet' parolası ile sahaya çıkıyor.

Son yıllarda istikrarsız bir tablo çizen ve geçen sezon oynadığı PTT 1. Ligi'nden Spor Toto 2. Ligi'ne düşen Kahramanmaraşspor, bu sezon da adeta ligde var olma savaşı verdi. İstikrarsız sonuçların yanısıra yaşadığı saha dışı olaylar nedeniyle adeta ipin ucunda bulunan Kırmızı-beyazlı ekip, son haftaya 35 puanla giriyor. Kahramanmaraş'ın profesyonel liglerdeki iki temsilcisinden biri olan Kahramanmaraşspor, yarın sahasında oynayacağı Pazarspor maçına 'galibiyet' ve 'ligde kalmak' amacıyla çıkacak.
HER ŞEY KENDİ ELİNDE
Ligde kalma savaşında son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ipi eline geçiren Kırmızı-beyazlılar, 35 puanla girdiği son haftaya oldukça umutlu giriyor. Konuk edeceği Pazarspor'un ligdeki rahat ve havlu atmış durumu da Kahramanmaraşspor taraftarlarını umutlandırıyor.
Son haftaya girilirken, 35 puanlı Gölbaşıspor, Kahramanmaraşspor ve Tepecikspor, 37 puanlı Gümüşhanespor ve 38 puanlı Kırklarelispor ile BUGSAŞSpor arasında kıyasıya bir ligde kalma savaşı yaşanacak. Son haftaya korkulu rüya ile giren 6 takım da maçlarını kazandığı takdirde, puanları 38'e yükselecek ve Gölbaşıspor, Kahramanmaraşspor ve Tepecikspor arasındaki 3'lü avaraj geçerli olacak. Bu durumda Tepecikspor 9, Kahramanmaraşspor 7 puana ve Gölbaşıspor da 1 puana sahip olacağından düşen takım Ankara temsilcisi olacak.
Kahramanmaraşspor, yarın saat 14.00'de 12 Şubat Stadyumunda konuk edeceği Pazarspor'u yenerse, diğer maçların sonuçlarına bakılmaksızın ligde kaldığını ilan edecek. Çünkü, Gölbaşıspor ile arasındaki maçta da 2'li averajda 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile avantajlı durumda bulunuyor.
FİNALİN DE ÖTESİNDE BİR MAÇ
Kahramanmaraşspor'un yarın sahasında oynayacağı Pazarspor maçı, ev sahibi takım için adeta 'final" niteliğinde bir görüntü çiziyor. Taraftar grupları sosyal paylaşım sitelerinden maç için birlik ve destek çağrısı yaparken, yönetim ve teknik heyette böylesine bir maçta yalnız bırakılmamalarını istiyor.
Bu arada Kırmızı-beyazlı ekibin yönetimi, bu maç için ekstra pirim için havuz oluşturdu. İşadamları ve kentin ileri gelenlerinin yanısıra siyasilerin de katılımı ile oluşturulan havuzda toplanacak prim de futbolculara dağıtılacak. Kahramanmaraşspor için hayati önem taşıyan bu karşılaşma öncesi oluşan tablo da Kahramanmaraş futbolu için sevindirici bir gelişme olarak kaydediliyor.
Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, "Yani yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Son bir 90 dakikamız kaldı. İnşallah bu maçı da kazanarak zaferimizi taçlandıracağız ve sezon hedeflerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Şehrimizin bize inancı var. Biz ise onları yanıltmadan bu işi inşallah mutlu sonla noktalayacağız. Pazarspor maçı bu sezon için son adımımız. Stadyumun tamamen dolacağına inanıyorum" dedi.
Teknik sorumlu Alaaddin Demirözü de, yarın oynanacak maçta alacakları galibiyetle son haftalarda elde ettikleri başarıyı taçlandıracaklarını belirterek, taraftarların 90 dakika boyunca kendilerine destek olmalarını istedi.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685