ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ EHLİYET

Uğurlu Sürücü Kursları İşletme Sahibi Ugur Bozdoğan, "Ülke için seve seve canını veren kahramanların aileleri için ücretsiz sürücü kursu kampanyası başlattık. Şehitlerimizin birinci derecedeki yakınlarına ehliyet almaları için bizlere başvurduklarında kurs ücreti almayacağız. Herhangi bir süre kısıtlamamız yok."

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ EHLİYET

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ EHLİYET 
Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Dulkadiroğlu İlçesinde bulunan Uğurlu sürücü kursu, şehit ve gazi yakınların birinci derecede yakınlarına ehliyet almalarında yardımcı olmak için Ücretsiz kurs vermeye başladı.

Uğurlu Sürücü Kursları İşletme Sahibi Ugur Bozdoğan, "Ülke için seve seve canını veren kahramanların aileleri için ücretsiz sürücü kursu kampanyası başlattık. Şehitlerimizin birinci derecedeki yakınlarına ehliyet almaları için bizlere başvurduklarında kurs ücreti almayacağız. Herhangi bir süre kısıtlamamız yok.

Bugüne kadar yapmış oldukları mesleki faaliyetlerden dolayı gerek şehit gerekse gazi yakınlarına yeterince destek olmaya çalıştıklarını belirten Uğurlu Sürücü Kursu İşletme Sahibi Uğur Bozdoğan,  ülkemizin son dönemlerde yaşadığı acıları göz önüne alarak daha çok kenetlenmemiz gerektiğini söyledi. Bozdoğan, bu ülkenin savunmasında canını ortaya koyan şehit ve gazi yakınlarına yalnız olmadıklarını hissettirmek adına, Uğurlu Sürücü Kurslarına müracaat eden şehit ve gazi yakınlarından her hangi bir kurs ücreti talep etmeyeceklerini kaydetti.

Türkiye’de son dönemlerde yaşanan duygusal hassasiyet, vatan ve millet kaygısının herkesi olduğu gibi kendilerini de üzdüğünü bildiren Uğurlu Sürücü Kursu İşletme Sahibi Uğur Bozdoğan, şehit ve gazi yakınlarına yardımcı olmak için böyle bir girişimde bulunduklarını aktardı.

Bozdoğan, şöyle konuştu: “Biz de yapmış olduğumuz iş kolunda şehit ve gazi yakınlarına nasıl yardımcı olabiliriz diye düşündük. Gerek 15 Temmuz gerekse bu güne kadar memleketimizin farklı yerlerinde canını hiçe sayarak şehadete ermiş kahramanlarımızın yakınları ile gazi ve gazi yakınlarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Şu an Elbistan ve Dulkadiroğlu ilçelerimizde işletmiş olduğumuz sürücü kurslarımızda şehit ve gazi yakınlarından kurs ücreti almama noktasında bir girişimimiz oldu. Bu anne baba olabilir, çocuklar olabilir. Kurslarımıza müracaat etmeleri halinde herhangi bir kurs ücreti talep etmeksizin kurum olarak bu kardeşlerimize ehliyet vermek istiyoruz.” Yapılan işleme bedelsiz veya parasız demenin doğru olmayacağını vurgulayan İşletme Sahibi Bozdoğan, “Çünkü şehit ve gazilerimiz bu hizmetin karşılığını gerek can gerekse birtakım bedensel sakatlık olarak çok önceleri ödediler. Bu kampanya da değil aslında gerek şehit gerekse gazilerimizin yakınlarının yanında olduğumuzu, yalnız olmadıklarını hissetmeleri için naçizane bir girişimdir. Bunu yaparken de herhangi bir sayısal kısıtlaması yok. Müracaat eden tüm şehit yakınlarına ve gazi yakınlarına bu hizmeti sunmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haber/İsmail BOZDOĞAN

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 03:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER