banner651

SEFER AYCAN: “ÜLKÜ OCAKLARI KUTSAL DERGÂHIMIZDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sefer AYCAN, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nın düzenlediği Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU iftar programına katıldı.

 SEFER AYCAN: “ÜLKÜ OCAKLARI KUTSAL DERGÂHIMIZDIR”

 SEFER AYCAN: “ÜLKÜ OCAKLARI KUTSAL DERGÂHIMIZDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sefer AYCAN, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nın düzenlediği Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU iftar programına katıldı.

İftar sonrası gençlerle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için yeni bir dönem olduğunu ifade etti.

Sefer AYCAN sözlerine:" 24 Haziran'da bir seçime gideceğiz. Bu seçim daha öncekilerden farklı olacaktır. Bu seçimde yeni bir sistem geliştirilmiş olup, yeni bir döneme geçilmiştir.

24 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliği seçimi olacaktır. Sen, ben yok, biz varız dediğimiz davanın mensupları olarak önce ülkem ve milletim diyen Genel Başkanımızın mimarı olduğu projeyi inşallah başarı ile sonuçlandırarak, zafer kazanacağız.

Genel Başkanımızın devletimizin bekası, milletimizin birliği için gösterdiği net tavrı, dik duruşu karşısında bize düşen Genel Başkanımızın elini güçlendirmektir. TBMM' de daha çok milletvekili ile daha etkin bir MHP olmak istiyorsanız, milletvekilliği seçimlerinde desteklerinizi ortaya koymalısınız. 15 Temmuz gibi zorlu bir dönemde 35 milletvekili ile tavrını net olarak ortaya koymuş MHP daha çok vekille daha sesli ve daha etkin olacaktır." Şeklinde devam etti.

Milletin ve devletin bekası için birlik ve beraberliğin olması gerektiğini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı, bu nedenle ittifaka gidildiğini belirterek beka sorununun en kesin çözümünün milli duruş olduğunu ve daima milli duruşlarını ortaya koyarak, bu soruna set olacaklarını dile getirdi.

CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI ÜLKÜCÜ TÜRK GENÇLİĞİ

AYCAN:" Ülkücüler nerededir sorusuna cevap olarak,  Ülkücüler buradadır. Dün buradaydılar, bugün buradadırlar, yarın da burada olacaktırlar. Ülkücüler dün önce ülkem ve vatanım demiş, bugün önce ülkem ve vatanım diyor, yarın yine önce ülkem ve vatanım diyecektir. Hiç bir zaman yılmamış, yıkılmamıştırlar. Şahsi hiç bir menfaati düşünmeyen Ülkücüler, 24 Haziran'da da Genel Başkanımızın milletimizin birliği ve dirliği için gösterdiği tavrı ve duruşu karşılıksız bırakmayacaktır. Şerefli bir davanın mensubu olan Ülkücüler kendi çıkarlarını değil, devletin ve milletin bekasını her zaman öncelik bilmiş, bunun için her fedakârlığı yapmış ve daima önce ülkemizin ve milletimizin çıkarlarını düşünmüştür." dedi.

Genel Başkan Yardımcısı AYCAN :" Güç ve kuvvet birlikten gelir. Gücümüzü arttıracak, sesimizi gürleştirecek, daha etkin olacağız. İşte bu yüzden diyoruz ki; Cumhur İttifakı, Millet Aklı!" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 03:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER