KOSGEB BİLGİ GÜNÜ DÜZENLİYOR

DEVLET DESTEKLERİNE ERİŞİMDE BAŞVURU NOKTALARI

 KOSGEB BİLGİ GÜNÜ DÜZENLİYOR

 KOSGEB tarafından İşletmelere yenilenme hareketlerine öncülük etmek, giderek artan küresel rekabet ortamında başarılı olabilmeleri için işletmelere finansal yapılarının güçlendirilmesi ve kapasitelerinin artırılması Konusunda Yardımcı Olmak Amacıyla Avrupa İşletmeler Ağı Akdeniz Projesi Kapsamında "Devlet Desteklerine Erişimde Başvuru Noktaları" konulu bilgi günü düzenleniyor.

Konuyla ilgili olarak KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi’nden yapılan açıklamada; 
“KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürü  Dr. Sadık GÖZEK, TÜBİTAK KOBİ Ulusal İrtibat Noktası Sorumlusu  Emre YURTTAGÜL, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı SAN-TEZ Şube Müdürü Serdar İMAMOĞLU, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Kahramanmaraş İl Koordinatörü Ertuğrul KAZANCI, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü  Dr. Süha USLU, Kredi Garanti Fonu Kahramanmaraş Şube Müdürü  Hüseyin KARAKOZAK'ın konuşmacı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı E. Sanayi Genel Müdürü  Süfyan EMİROĞLU'nun moderatör olarak katılacağı programla bölgemiz işletmeleri ve girişimcileri projeleri ve faaliyetleri için aynı gün içerisinde altı farklı kurum tarafından sağlanan Kamu Destekleri ve uluslararası destekler (HORIZON 2020)  hakkında detaylı bilgi edinme fırsatına sahip olacaklardır.”       
Bilgi Günü 25.12.2014 tarihi, 13:00-17:00 saatleri arasında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda  gerçekleştirilecek.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER