ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

BİZ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

 Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde  şehit aileleri ziyaret edildi.

Kaymakamı Serdar Kartal, Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cumhuriyet Savcısı Necip Özalkan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, İlçe Emniyet Amiri Sebahattin Öztırpan ve İlçe Müftüsü Abdüssemed Pat ’den oluşan heyet, ilk önce Akçalı Mahallesi'ndeki 2013 yılının Mart ayında Niğde'de şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Adil Kozanoğlu’nun, ardından da 17 Temmuz 2007 yılında Şırnak'ta PKK'lılar ile girdiği çatışma sonucu şehit düşen Piyade Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü'nün ailelerini ziyaret ederek bir süre sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.
Şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini  belirten Kaymakam Kartalı, "Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evladınızı şehit verdiniz sizlerin herhangi bir ihtiyacınızda veya bir sıkıntınızda devlet olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın devletimiz, şehit ailelerimize sahip çıkmaktadır bu bizim boynumuzun borcudur" şeklinde konuştu.
Başkan Okumuş ise "Kutsal görevi icra ettiği sırada şehit düşen evlatlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz ailelerine sabırlar diliyoruz. Belediye olarak her zaman şehit ailelerimizin yanlarındayız kapımız her zaman açıktır onlara" dedi.
Şehit aileleri ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini yalnız bırakmayan protokole teşekkür etti. 
Haber: Ersoy SEVİNÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER