banner675

RESMİ BAYRAMLAŞMA İLK KEZ BELEDİYEDE YAPILDI

Valisi Şükrü Kocatepe, ''Bayramlar dostluk, kardeşlik ve birlik bağlarının pekiştirildiği müstesna günlerdir'' dedi.

RESMİ BAYRAMLAŞMA İLK KEZ BELEDİYEDE YAPILDI
 Kocatepe, bu yıl ilk kez Kahramanmaraş Belediyesi'nde düzenlenen resmi törende gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların insanlar arasında kardeşliğin canlanması, birlik ve beraberliğin pekişmesi, sevinç ve kederlerin paylaşılması ve milletçe kucaklaşmak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. ''Kurban Bayramı'nda milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bizi biz yapan ortak değerlerimize sahip çıkmalıyız'' diyen Kocatepe, şöyle konuştu: 

''Bayramlar dostluk, kardeşlik ve birlik bağlarının pekiştirildiği müstesna günlerdir'' dedi. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin yanı sıra, vatandaşlarımızın bu bayramı en iyi şekilde, huzur ve güven ortamında geçirmeleri için bayram süresince görevi başında olan güvenlik görevlilerimizin, zabıta, itfaiye ve sağlık personelimiz ile tüm çalışanlarımızın Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu huzur dolu günlerin tüm insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.'' 
Törene, TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti Milletvekilleri Yıldırım Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, Sevde Beyazıt Kaçar, daire müdürleri, bazı siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninde ayrıca Somali, Hindistan, Ruanda, Mali ve Uganda'dan gelen öğrenciler de yer aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685