banner651

REKTÖR CAN BELGESİNİ YÖK BAŞKANI SARAÇ’TAN ALDI

Rektör Can, Rektör Atama Kararnamesini ve Belgesini YÖK Başkanı Saraç’ın Elinden Aldı

REKTÖR CAN BELGESİNİ YÖK BAŞKANI SARAÇ’TAN ALDI

 

REKTÖR CAN BELGESİNİ YÖK BAŞKANI SARAÇ’TAN ALDI

Rektör Can, Rektör Atama Kararnamesini ve Belgesini YÖK Başkanı Saraç’ın Elinden Aldı

6 Eylül 2018 tarih ve 30527 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 2018/160 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Niyazi Can, atama belgesini Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’tan teslim aldı.

22 Mart 2018 tarihli YÖK yazısıyla üniversitemiz rektörlüğüne vekâleten atanan ve 6 Eylül 2018 de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından asaleten ataması gerçekleştirilen Prof. Dr. Niyazi Can, Ankara’da yeni atanan rektörler için düzenlenen toplantıya katıldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 6 Eylül 2018 tarihinde ataması gerçekleştirilen 15 üniversite rektörü ve YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.

Devletin ve YÖK’ün genel eğitim-öğretim politikalarına ilişkin bilgiler veren Prof. Dr. Saraç, yeni atanan rektörleri tebrik ederek başarılar diledi.

Toplantıda KSÜ’nün mevcut durumuna ilişkin YÖK Başkanı Saraç ve Yürütme Kurulu Üyelerine bilgilendirme sunumu yapan Rektör Can, devletimizin temel hassasiyetlerini esas alarak sürdürülebilir huzur ve barış ortamını tesis ederek, üniversite içi görevlendirmelerde liyakat ve ehliyete önem verdiklerini söyledi. Rektör Can, üniversite personeliyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, resmi kurum ve kuruluşlarla işbirliğini temel alan güçlü iletişim içerisinde bulunduklarının altını çizdi.

Toplantıda YÖK Başkanı Saraç tarafından Rektör Can ve yeni atanan rektörlere atama belgeleri törenle takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 03:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER