KÖKLÜ, “ANTALYA’DAN MADALYALARLA DÖNECEĞİZ”

SPORCULAR YAPILAN SEÇMELER SONUNDA BELİRLENDİ

KÖKLÜ, “ANTALYA’DAN MADALYALARLA DÖNECEĞİZ”

 Türkiye Wushu Fedarasyonu'nun 2014-2015 Faaliyet Proğramı içerinde yer alan 4-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak Türkiye Gençler ve Büyükler ( Bay Bayan ) Wushu Şampiyonasına katılacak sporcular il genelinde yapılan seçmeler sonunda belli oldu. 

Antrenör Ahmet Gözükara nezaretinde çalışmalarını sürdüren Ksü Spor Kulübü Wushu takımında şu sporcular bulunuyor. Adem Şare, Ahmet Gündoğdu, Ökkeş Demir, İbrahim Gürlek, Bayram Sarı, Beyza Gürler. 
Konuya ilişkin görüşlerini açıklayan KSÜ Spor Kulübü Başkanı Faruk Köklü,  “Sayın Rektörümüzün direktifleri doğrultusunda Kulübümüz takım sporlarında Basketbol ve Voleybol, Ferdi Sporlarda Güreş ve Wushu dallarında takımlar oluşturarak çalışmalara başlamış, özelikle Basketbol il genelinde ve bölge şampiyonasında başarılı sonuçlar elde etmiş,  Wushu dalında da il çapında yapılan seçmelerde başarılı olarak Antalya'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Türkiye Şampiyonasında Özellikle Adem Şare isimli Sporcumuzdan ve diğer sporcularımızdan madalyalar bekliyoruz, Spor Kulübümüze her türlü desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüze, Gençlik Ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER