banner675

ULUSLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

ULUSLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen 5 Nisan Madalya Günü Uluslar arası Satranç Turnuvası'nda dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verildi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlikve Spor Şube Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu İl Temsilciliği organizesiyle gerçekleştirilen turnuvada yaklaşık 600 sporcu beş gün boyunca yarıştı.
Osman Sayın Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde 31 Mart'ta başlayan ve beş gün süren satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.
5 ülke ve 26 ilden yaklaşık 600 sporcunun katıldığı turnuvanın sonunda dört kategoride dereceye girenlere ödülleri verildi.
A kategorisinde dereceye giren 1. Shahriyar Rahmanov, 2. Davıd Benidze ve 3. Eldar Gasanov'a ödüllerini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli verdi.
B Kategorisinde dereceye giren;  1. Ali Özdemir, 2. Ömer Polat ve 3. Furkan Odunkıran'a ödüllerini Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay takdim etti.
C Kategorisinde dereceye giren 1. Tuna Sargınalp, 2. Bedihanur Kamalak ve 3. Yavuz Selim Peker'e ödüllerini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya verdi.
D kategorisinde dereceye giren; 1. İrem Ezra Öz, 2. Enes Atma ve 3. Perihan Ela Gözsüz'e ödüllerini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fetih Yanardağ verirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aliihsan Kabakçı ise En iyi Kadın oyuncu ve teşvik ödüllerini takdim etti.
Dereceye giren sporculara para ödülü, kupa ve madalya ile tablet pc,mp3 çalar ve flash disk hediye edildi.
Ödül dağıtım töreninin sonunda Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer adına Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'ya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç adına Başkanvekili Muharrem Erantepli'ye birer Fidan Dikme Belgesi takdim etti.
Başkan vekili Erantepli de günün anısına Federasyon Başkanı Tülay'a Maraş işi bakır kayık tabak hediye etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685