banner651

PİAZZA’NIN HEDİYESİ HYUNDAİ TUCSON TALİHLİSİNE TESLİM EDİLDİ

Seçkin marka karmasıyla kazançlı alışverişin adresi olan Piazza AVM, 10 Mayıs-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçileri arasında gerçekleştirdiği çekilişle bir ziyaretçisini Hyundai Tucson sahibi yaptı.

 PİAZZA’NIN HEDİYESİ HYUNDAİ TUCSON TALİHLİSİNE TESLİM EDİLDİ
 PİAZZA’NIN HEDİYESİ HYUNDAİ TUCSON

TALİHLİSİNE TESLİM EDİLDİ

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin düzenlediği çekilişle son model Hyundai Tucson kazanan kampanyanın talihlisi belli oldu. Kampanyayı kapsamında Hyundai Tucson sahibi olan Malatya’da yaşayan işadamı Mehmet Koç, alışveriş için geldiği Kahramanmaraş Piazza’dan araç sahibi olarak döndü.


Seçkin marka karmasıyla kazançlı alışverişin adresi olan Piazza AVM, 10 Mayıs-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçileri arasında gerçekleştirdiği çekilişle bir ziyaretçisini Hyundai Tucson sahibi yaptı. Milli Piyango İdaresi ve noter gözetiminde, kalabalık bir ziyaretçi kitlesinin katılımıyla gerçekleşen çekilişle kazananı belli olan son model otomobil, talihlisiyle buluştu. 42 bin 257 Piazza Club üyesinin toplam 182 bin 742 kupon ile katıldığı çekiliş sonunda Hyundai Tucson’u kazanan Mehmet Koç, Malatya’dan gelerek aracını teslim aldı. Talihliye aracının anahtarını Kahramanmaraş Piazza AVM Müdürü Ufuk Cezmi Bilge verdi.

Malatya’da yaşayan İşadamı Mehmet Koç, alışveriş için genellikle Kahramanmaraş Piazza’ya geldiğini belirterek, “Koçtaş ekibinin hizmetinden çok memnunum. O yüzden genellikle alışveriş için bu mağazayı tercih ediyorum” dedi.Otomobili kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade eden talihli, 1 Kasım’da başlayacak yeni araç kampanyasını da büyük bir merakla beklediğini söyledi. 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 23:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER