banner651

PİAZZA’DA LEGO FESTİVALİ BAŞLIYOR!

60 yıldan fazladır üretilen ve sürekli kendini yenileyen, her devrin vazgeçilmez oyuncağı LEGO, Piazza’da gerçekleştirilecek LEGO Festivali ile Kahramanmaraşlı çocukların hayal dünyasıyla buluşacak.

PİAZZA’DA LEGO FESTİVALİ BAŞLIYOR!

 

PİAZZA’DA LEGO FESTİVALİ BAŞLIYOR!

 

ÇOCUKLAR LEGOLARIN GENİŞ HAYAL DÜNYASI İLE BULUŞACAK 

 

 Modern çağın en eski oyuncaklarından LEGO binlerce parça oyuncakla Kahramanmaraş Piazza’ya geliyor.

60 yıldan fazladır üretilen ve sürekli kendini yenileyen, her devrin vazgeçilmez oyuncağı LEGO, Piazza’da gerçekleştirilecek LEGO Festivali ile Kahramanmaraşlı çocukların hayal dünyasıyla  buluşacak. 

 

Kahramanmaraş’ın tek, bölgenin en büyük AVM’si olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geniş marka yelpazesinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle de ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Piazza, yaz tatilinin tadını AVM’de çıkaran minikler için özel bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Piazza AVM, çocukların yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmeleri için düzenlenen LEGO Festivali’ne ev sahipliği yapacak. 19-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek LEGO Festivali ile çocuklar, Legoların büyülü dünyasının kapılarını aralayacak.

 

Piazza AVM’nin etkinlik alanında kurulacak olan LEGO tasarım alanında çocuklar yaratıcılıklarını ve hayal dünyalarını keşfedecek. Festivale dev LEGO heykelleri, dans gösterileri ve Legolardan yapılan birbirinden ilginç oyuncaklar eşlik edecek. LEGO Festivali 19-24 Temmuz tarihlerinde, her gün 12.00 ve 19.00 saatleri arasında çocukları eğlence dolu bir yolculuğa çıkaracak. 

 

LEGO City ve Friends olmak üzere birbirinden renkli etkinlikler, minik katılımcılara unutamayacakları anlar yaşatacak.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2018, 02:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER