banner675

PİAZZA’DA KEYİFLİ YOLCULUK

Piazza’nın Teraryum Atölyesi ile Botanik Dünyasına Keyifli Yolculuk

 PİAZZA’DA KEYİFLİ YOLCULUK

 PİAZZA’DA KEYİFLİ YOLCULUK

Piazza’nın Teraryum Atölyesi ile

Botanik Dünyasına Keyifli Yolculuk

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anneler Günü’ne özel Teraryum Atölyesi ile anneleri ve çocuklarını botanik dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkardı.

Piazza, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Teraryum Atölyesi ile annelere ve çocuklara neşe dolu anlar yaşattı. Çeşitli bitkilerin cam fanus içerisine yerleştirildiği minyatür ekosistem olarak adlandırılan teraryumun yapım atölyesi, Piazza ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Etkinliğe çocukları ile birlikte katılan anneler, eğitmenler eşliğinde sukulentler, kuru bitkiler ve taşlarla doğanın bir parçası haline getirdikleri teraryumlarını, minyatür dünyalara dönüştürdüler.

Fanus içerisinde kendi hayal dünyalarındaki ekosistemi oluşturan katılımcıların, etkinlik sonunda ortaya çıkardıkları teraryumlar, diğer ziyaretçilerin de beğenisini kazandı. Atölye çalışmasına katılan çocuklar, anneleriyle birlikte hayal güçlerini konuşturarak yaptıkları rengarenk teraryumları, etkinlik sonunda Anneler Günü hediyesi olarak yine en kıymetli varlıkları olan annelerine hediye ettiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685