banner651

PAZARCIK'IN YOLLARI GÜZELLEŞİYOR

PAZARCIK'IN YOLLARI GÜZELLEŞİYOR

PAZARCIK'IN YOLLARI GÜZELLEŞİYOR

 PAZARCIK'IN YOLLARI GÜZELLEŞİYOR

Pazarcık Belediyesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile ilçe de sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Pazarcık Belediyesi Fen İşleri'ne bağlı ekipler Konutlar ve fabrikalar mevkiinde 1 km uzunluğunda 5 metre genişliğinde ki zemini bozuk yolu sıcak karışım asfalt ile kapladı.Ekiplerin yoğun mesaisi gece boyu devam etti.Çalışmaları yerinde inceleyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ:

''İlçemizde 15 yıl Belediye Başkanlığı yapmış,merhum Memiş Özdal’ın ismini taşıyan, mahallemizde bugün itibari ile 1 km uzunluğun da, 5 metre genişliğinde sıcak asfalt çalışmasını Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte başlattık. 
Bulunduğumuz her ortam da Büyükşehir olma yasasını, faydalı bir yasa olduğunu ve daha verimli olacağını söylemiştik. İlk 2 yılın sıkıntılı geçeceğini biliyorduk ve söylüyorduk, Tabi sonra ki kalan 3 yılda göreceli bir şekilde hizmetlerin nasıl yapıldığını herkesin gözü önünde görebilecek şekilde söylemiştik. İşte söylediğimiz gibi Gözügöl, Kızkapanlı, Ufacıklı mahallemizin grup yolunda sonra Büyüknacar ve Yumaklıcerit mahallemizin, grup yolunu sıcak asfaltla buluşturmuştuk. 
Büyükşehir Belediyemiz sayesinde bugünde Memiş Özdal mahallemizi sıcak asfaltla buluşturduk.Tabi bunlarlada kalmıyoruz, Kartalkaya Bulvarı'mızın başladığı yerden Armutlu, Baraj yolu, Kapak yolu ve Armutludan sonra Şekerci Çiftliği olan yere kadarda sıcak asfalt olacak. Bayramdan önce sıcak asfalt çalışmalarımız tamamlanacak. Tabi bununla da bitmeyecek, ileriki zamanlarda asfalt olmayan tüm yollarımız asfalt yaparak, ilçemizin asfaltsız yolu kalmayacak. Bizlere herkonuda destekelerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Fatih Mehmet Erkoç’a ve Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 00:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER