banner651

PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ

PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Pazarcık Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni KSÜ Pazarcık Yerleşkesinde yapıldı.

Pazarcık Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar yaptı. Prof. Dr. Güneşaçar öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında  kendilerini sürekli geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Mezun olan öğrencilerin ailelerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür eden Güneşaçar, öğrencilere  bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
Pazarcık MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr Mehmet Pak ise kuruluşlarının 15.yılı olmasına rağmen Pazarcık ilçesinde ilk kez mezuniyet töreni düzenlediklerini belirterek, Yüksekokul olarak "Sektör Odaklı Nitelikli ve Kaliteli Mesleki Eğitim" anlayışıyla eğitim öğretim hizmeti sunduklarının altını çizdi.
Öğrencilerin yetişmesine katkı sunan yüksekokul hocalarına teşekkür eden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Pak, mezun öğrencilere seslenerek "Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın." diye konuştu. 
Törende Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ da birer konuşma yaptı.
Pazarcık MYO 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem birincisi Ali Karapınar olurken, Durdu Mehmet Gören ikinci Meryem İncebilir üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere Üniversitemiz Rektörlüğünce hediyeler verilirken, birinciye bilgisayar, ikinciye tablet ve üçüncüye harici bellek takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER