banner675

PAKDİL, “KAHRAMANMARAŞ ÖRNEK GESTİRELECEK BİR ŞEHİR OLACAK”

PAKDİL; “KAHRAMANMARAŞ ÖRNEK GÖSTERİLECEK BİR MEDENİYETİN YENİDEN İNŞA EDİLDİĞİ BİR ŞEHİR OLACAKTIR”

PAKDİL, “KAHRAMANMARAŞ ÖRNEK GESTİRELECEK BİR ŞEHİR OLACAK”

PAKDİL; “KAHRAMANMARAŞ ÖRNEK GÖSTERİLECEK BİR MEDENİYETİN YENİDEN İNŞA EDİLDİĞİ BİR ŞEHİR OLACAKTIR”

        TPB Genel Başkanı Nevzat Pakdil, yeni kurulan 64. Hükümete ve kabine üyelerine hayırlı uğurlu olsun diyerek AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ve Sema Ramazanoğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na getirilmesi hepimizi mutlu etmiştir.  Kahramanmaraş Halkı’nın 1 Kasım seçimlerinde de istikrara destek vermesi meyvesini vermiştir. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Kahramanmaraş’a verilmesinin artısı çok fazla olacaktır. Kahramanmaraş örnek gösterilecek bir medeniyetin yeniden inşa edildiği bir şehir olacaktır dedi.

         Pakdil;” Hükümetimiz halkımızın 13 yıldır Ak Parti’ye ve istikrara verdiği desteği hiçbir zaman unutmamıştır. 1 Kasım seçimlerinde halkımızın Bakanlık verilmesi konusunda büyük bir arzusu vardı. Hükümetimiz halkımızın bu isteğini karşılıksız bırakmadı. Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Mahir Ünal Bey’i Kültür ve Turizm Bakanlığı’na getirerek Kahramanmaraş Halkının isteğini de yerine getirmiş oldu.

Birçok Medeniyete ev sahipliği yapmış olan ve bir Kültür şehri olan Kahramanmaraş bundan sonra Kültür ve Turizm alanında hızlı gelişmeler gösterecektir.

   

    Geçmişte bizim manevi değerlerimiz olan camilerimiz, Medreselerimiz, Üniversitelerimiz merkez alınarak, bir şehir inşa ediliyordu. Bu gün yine aynı şekilde, Şehrin Merkezinde insanların hep beraber olduğu yerler, külliyeler, okuma salonları, insanların gidip eğleneceği yerler, parklar bahçeleri inşallah hep beraber inşa edeceğiz. Sayın Bakanımızla, Milletvekillerimizle, MYK Üyemizle, Belediye Başkanlarımızla, Parti Teşkilatlarımızla, Sivil toplum örgütlerimizle ve basın mensuplarımızla beraber ele ele vererek Kahramanmaraş’ın hangi sorunu var ise oraya el atıp ilimizin sorunlarını çözmek için büyük gayret göstereceğiz. Önümüzdeki günlerde, inşallah Kahramanmaraş örnek gösterilecek bir medeniyetin yeniden inşa edildiği bir şehrimiz olacaktır.  Bu şehir Büyük medeniyetlere tanıklık etmiş,  büyük şair ve yazarların yetiştiği, her tarafı tarih kokan ve doğal güzellikleri ile Türkiye’nin en güzel illerinden bir tanesidir. Bu şehrin insanları her şeyi hak ediyor. Artık Kahramanmaraş güçlü bir şekilde temsil ediyor. Kahramanmaraş Halkı AK Parti’ye bu güne kadar büyük destek verdi. İnşallah bundan sonra hizmetler daha da artarak devam edecek. Kahramanmaraş Tarihi, Kültürü ve Medeniyeti ön planda olan ve marka şehir olacak” dedi.

​Pakdil, "Bu vesile Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal’a ve 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Yıldırım Ramazanoğlu’nun eşi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Hanımefendiye hayırlı olsun diyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685