ÖZTUNÇ, CHP 1 KASIM'DA SIÇRAMA YAPACAK

ÖZTUNÇ KAHRAMANMARAŞ İÇİN HERKESTEN OY İSTİYORUM

ÖZTUNÇ, CHP 1 KASIM'DA SIÇRAMA YAPACAK











CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 Ekim'de Kahramanmaraş'a gelerek tüm ilçeleri ziyaret edeceğini söyledi.

Öztunç, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Elbistan ilçesinde esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 1 Kasım seçimlerinde bir sıçrama yapacağını kaydetti.

Elbistan ilçesinde esnafın sorunlarını bildiklerini dile getiren Öztunç, insanların partilerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek, şunları kaydetti: "1 Kasım seçimlerinde insanların bize güvendiklerini sandıkta göstereceklerdir. Kahramanmaraş'ta CHP'nin kaybettiği milletvekilliğini ve daha fazlasını alabilmek için çalışacağız. 7 Haziran'da hangi partiye oy vermiş olursa olsun, MHP'ye, AK Parti'ye veya HDP'ye oy verenlerden bu dönem ben bir oy istiyorum. Kahramanmaraş için herkesten bir oy istiyorum. Siyaset uzun ve zor bir iştir. Siyaset yaparken ne kadar dinamik, güçlü ve cesur olursanız o kadar başarılı olursunuz."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 Ekim'de Kahramanmaraş'a geleceğini ve tüm ilçeleri ziyaret edeceğini anımsatan Öztunç, Elbistan ve Pazarcık'ta yapılacak olan mitinglerle oy isteyecekerini kaydetti.

Öztunç'a esnaf ziyaretlerinde, CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen ve parti yönetimi eşlik etti. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER