OY BAŞKAN OF BAŞKAN

Bayram günü baldırından vurulan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın içine düştüğü durumuna ne üzüldüm ne de sevindim. Haberimi yapıp keyfime baktım

OY BAŞKAN OF BAŞKAN

Tıpkı Poyraz gibi “Umursamadım, önemsemedim, dinlemeyip dikkate almadım.”

Üç dönem üst üste belediye başkanı seçilerek tarihe adını yazdıran Mustafa Poyraz bu unvanına ‘Şeyinden vurulan Başkan’ı da eklemiş oldu. Dilerim kalan 1 yıllık zamanında başka unvanlar kazanmasın.

Sahi ya Mustafa Poyraz belediyeden zorla bir ihaleyi almak isteyenlere “Ben yetim hakkı yedirtip o ihaleyi vermem” dediği için bir ihale mafyası tarafından mı vuruldu?

Hayır.

Sayın Mustafa Poyraz belediyeye ait bir araziyi ucuza kapatıp siteler, hanlar hamamlar yapmak isteyen Poyraz’ında “Ben Allahtan korkarım vermem” dediği arazi mafyası tarafından mı vuruldu?

Hayır.

Peki, Poyraz’ın -bana göre değil ama -kendince doğruluğu dürüstlüğü yüzünden belediye ile olan ticari ilişkisi nedeniyle servetini kaybeden biri tarafından mı vuruldu?

Hayır.

Öyleyse Mustafa Poyraz “Belediyenin tek kuruşunu yedirtmem. Burada yetimin hakkı var. Sonra bana haram zehir zıkkım olur.”  deyip belediyeden her ay milyarlarca lira yolunu bulan kişi ve kişilere karşı çıkıp para musluğu kapattığı için mi vuruldu?

Hayır.

Hooo sende her şeye hayır diyorsun.

Peki ya belediyenin kendi işçisi bile değil, hizmet satın aldığı şirketin işçisi ‘İşten çıkarıldığı için’  1 yıl sonra Niye Poyraz’ı vurur ki?

Bilmem…

 

İşten çıkaran hemde 1-2 yıl önce şirketin sahibi değil ki Mustafa Poyraz. O şirket işçisi ile Poyraz’ın ne alakası ola kiii?

Bilmem…

 

Çok bilmediğim var ama. Köşemde yerim yok.

Ama tükenmez cumaları var.

Hastaneden çıkıp malikânesine taşınan Sayın Poyraz’a bir öneri yapsam yine alınır mı acaba..

Sayın Mustafa Poyraz günlerdir hastanede yatıp facebook sayfalarında pijamalarınızla ya da Güneydoğu gazisi gibi yerel gazetelerin baş sayfalarında çıkan masum ve mağdur durumunuza üzülen ama hastaneye kadar gelip, sizinle görüşemeyen binlerce hemşerilerimiz var.

Bu yüzden Sayın Poyraz, Bana 90 bin sayfalık bir defter verseniz, ben Kıbrıs Meydanı’nda bir küçük masa koyup bu şehirde yaşayanların senin o vurulmanla ilgili, seninle ilgili, hizmetlerinle ilgili duygu ve düşüncelerini yazdırsam…

 

Sonra Sayın Başkan Poyraz, o 90 bin sayfalık defterden noter huzurunda 90 sayfasını çekilişle belirleyip o sayfalarda neler yazıldığını   büyükşehir belediye başkan adaylıkları ve milletvekilli adaylıklarının belirlenmesine 90 gün kala her gün bir sayfasını bu sütunlarda noktasına virgülüne dokunmadan yayınlayalım olur  mu?

Sayın Poyraz’la ilgili bir önerimde belediye meclis üyelerine…

Artık bir bulvara, bir caddeye, hatta bulamazsanız sağ olsun beni kırmayıp bizim evin yanına yeni yaptığı adı park olan yeşil alana ya da Poyraz’ın hısımlarının kat karşılığı verdiği, Park Bahçeler Müdürü’nün oturduğu inşaat halinde ama belediyenin harıl harıl etrafına hizmet akıttığı apartmanın yanındaki alana Gazi Mustafa Poyraz adını vermelisiniz.

İnanın yakışır…

(07 Eylül 2012 Sabah Gazetesi Güney ekinden alınmıştır. Sırrıberk Arslan’ın köşesidir)  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER