banner675

ORACLE VE NETOVA GÖNÜL SOFRASI KURULDU

ORACLE VE NETOVANIN EV SAHİPLİĞİNDE GÖNÜL SOFRASI GAZİANTEP’TE KURULDU

ORACLE VE NETOVA GÖNÜL SOFRASI KURULDU
  

ORACLE VE NETOVANIN EV SAHİPLİĞİNDE GÖNÜL SOFRASI GAZİANTEP’TE KURULDU

 

Oracle Ve Netovanın Ev Sahipliğinde Gönül Sofrası Gastronomi Şehri Gaziantep’te Kuruldu

 

Oracle’nin Türkiye ve Orta Asya distribütörlüğü ve IBM’in Türkiye’de önde gelen çözüm ortaklarından olan Netova Teknoloji’nin ev sahibeliğinde geleneksel altıncı iftar programı Gaziantep Beyazhan Restaurant’ ta gerçekleştirildi.



İftar yemeğine Kahramanmaraş, Adana Gaziantep, Şanlıurfa Hatay Osmaniye başta olmakla birlikte, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde hizmet veren kamu kurumlarının üs düzey IT uzmanları katıldı.


 
Tasavvuf müziğinin huzur veren nameleri ve seçkin ilahilerle başlayan iftar yemeğinde uzmanlar fikir alış verişinde bulundu. 

Oracle’nin Türkiye ve Orta Asya distribütörü, Ersel Parlar “Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu sene altıncısını düzenlediğimiz iftar programında, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde hizmet veren kamu kurumlarının IT uzmanlarıyla iftar sofrasında bir araya gelmekten oldukça mutluyuz.


Davetimize icabet eden tüm kurum temsilcilerimize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ederim.  Bu ay biz Dünya Müslümanları için önemli bir aydır, kutsal bir aydır. Kuranın indirildiği bu güzel ayda yüce Allaha dua ediyoruz Yarabbi, kan ve gözyaşının aktığı Müslüman coğrafyalarında kan ve gözyaşları dinsin artık, ümmeti Muhammed zafer elde etsin artık diyor, bir sonraki iftarımızı kan ve gözyaşların aktığı coğrafyalarda gözyaşlarının dindiği huzurun ve mutluluğun olduğu aynı sofrada oruçlarımızı açmayı diliyorum,” dedi.


IBM’in Türkiye’de önde gelen çözüm ortaklarından olan Netova Teknoloji Şirket Müdürü Ergün Kalıç ise yaptığı açıklamada, “Bu yıl çalışan iş ortaklarımızla yeniden bir arya gelmekten ve bu manevi iklimi birlikte solumaktan oldukça mutluyuz. 11 ayın sultanı Ramazanı şerifin İslam elemine, kentimize huzur ve mutluluk getirmesini, akan gözyaşlarının dinmesini, Cenabıhak tan niyaz ediyorum. Tüm iş ortaklarımızı azimli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyor, teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının bereketinin ve rahmetinin, Dünya Müslümanlarına ve İş ortaklarımıza da hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Dünyanın farklı ülkelerinde kan ve gözyaşının olguna değinen Kalıç, Suriye halkının özgürlük arayışları son dört yıldır en kanlı bir şekilde bu ramazan ayında da bastırılmaya çalışılıyor. Bir milyon kişi katlediliyor, milyonlarca kişi ülkelerini terk etmek zorunda kalıyor; Sınır komşumuz üzerinde hesabı olan ülkeler hesaplarını görüyorlar.


İslam âleminde maalesef kan ve gözyaşı dinmiyor. Her gün yetim kalan çocuklarımızın sayısı artıyor. Öldürülen insanlık, şehit edilen insanlar, anneler ve nineler, evsiz bırakılan insanlar. Türkiye’ ye yerleşmiş olan bugün sayıları bildiğimiz kadarıyla 2 buçuk milyonu bulan göçmenler. Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da, Filistin’de ve özelikle son günlerde Güney Doğu Anadolu’da yaşanan terör olayları. Buradan bu vesileyle bütün Dünyadaki zulmün bitmesini Güney Doğu Anadolu’da yaşanan terör belasının bitmesini, ülkemizin selamete ulaşmasını, yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Dünyanın farklı ülkelerinde kan ve gözyaşının dinmesi için dua edelim ve daha çok çalışalım. Daha çok çalışalım ki Dünya ülkeleri üzerinde söz sahibi olabilelim, akan kan ve gözyaşlarına dur diyebilelim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 01:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685