banner651

OP. DR. MÜJGAN ÖZDARENDELİ; ADALET VE LİYAKATTEN AYRILMADAN HİZMETE TALİBİM

İyi Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bir neferi olarak, adalet ve liyakatten ayrılmadan ülkeme, milletime ve şehrime hizmet için yola çıktım” dedi.

 OP. DR. MÜJGAN ÖZDARENDELİ;  ADALET VE LİYAKATTEN AYRILMADAN HİZMETE TALİBİM

 OP. DR. MÜJGAN ÖZDARENDELİ;  ADALET VE LİYAKATTEN AYRILMADAN HİZMETE TALİBİM

İyi Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı   Op. Dr. Müjgan Özdarendeli; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bir neferi olarak, adalet ve liyakatten ayrılmadan ülkeme, milletime ve şehrime hizmet için yola çıktım” dedi.  

Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, İYİ iParti İl Binasında düzenlediği geniş katılımlı toplantı ile Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylı olduğunu açıkladı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Davut Sarı, henüz yeni kurulmuş bir parti olmalarına rağmen her geçen büyüdüklerini, milletvekili seçimleri için partilerinde yaşanan aday adayı zenginliğinin iktidara yürüyüşlerinin göstergesi olduğunu söyledi.  

İYİ Parti’nin bir kadın hareketi olduğunu yineleyen İl Başkanı Sarı, Op. Dr. Müjgan Özdarendeli’nin de aday adaylığının kendilerini onurlandırdığını ifade etti  ve başarılar dileyerek sözü Özdarendeli’ye bıraktı. 

“Cesur yol arkadaşlarım” diyerek partililerine seslenen Özdarendeli, öncelikle desteklerinden dolayı teşekkür ederek; “Bilindiği üzere; 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş’tan aday olabilmek için partimdeki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Görevde bulunduğum süre içerisinde üstün gayret ve özveriyle çalışarak bizleri iyiye ve güzele motive eden il ve ilçe yöneticisi arkadaşlarıma, başta il ve ilçe başkanlarım olmak üzere tüm cesur yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Biliyorum ki, onların karar ve azmi, başarı merdivenlerimizi aydınlatan ışık olacaktır.

Şahsımı her zorlu süreçte olumlu düşünmeye sevk ederek destekleyen kıymetli eşim, Dr. Alpaslan Özdarendeli'ye ve çok sevgili çocuklarıma da karar almamda sağladıkları kolaylık ve destek için teşekkür ediyorum.

Ülkemizin kaderini bir kişinin ellerine bırakacak kadar yozlaşmış bir düşüncenin oluşturduğu kamplaşma ortamında, geleceğe dair umutlarımızı diri ve canlı tutmak için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlattığı iyilik hareketine katılmama vesile oldukları için de teşkilatımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkürü borç biliyorum. İsmini, cismini umursamadan, geleceğimizi yeniden inşa etmek, barış ve huzur ortamını yeniden tesis edip iyi ve güzel Türkiye’nin yarınlarında birlikte bayram sofralarına oturmak için yola çıkan bu isimsiz kahramanlarımızdan aldığım güç ve inançla yola çıktım” dedi.

Adalet ve liyakatten uzaklaşan bir yönetim tarzının sergilendiğini ve ülkenin belirsizliğe sürüklendiğini ifade eden Özdarendeli, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu gün maalesef, ülkemizde ve çevresinde yaşanan olaylar, insanımızı geleceğe dair umutsuzluğa düşürdü. İnsanımız yarının nasıl olacağını artık ön göremez hale geldi.  Sürekli oynanmış gerçek olmayan verilerle şişirilmiş ancak daha da kötüye giden bir ekonomi, sürekli değiştirilen öğrencilerimizin yarın hangi sınava gireceğini bilemediği bir eğitim sistemi, üniversiteyi bitirmiş bir işsiz ordusu. mutsuz bir toplum,  Adaletten ve liyakatten uzaklaşan bir yönetim,  “Dediğim dedik”  diyen tek adamlık sistemi, İçte ve dışta ülkemizi tehdit eden terör belası, İnsanlarımız kutuplaştırılmış, hakarete varan üsluplarla, kirlenen ve yozlaşan bir siyasetle karşı karşıyayız.

Kıymetli dava arkadaşlarım, hepimiz biliyoruz ki; bütün bu sorunların çözümü İYİ insanların yer aldığı İYİ Parti kadrolarında mevcut. Bende, Cumhurbaşkanı seçeceğimiz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, bir neferi olarak, ülkeme, milletime ve şehrime hizmet için yola çıktım.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bize emanet ettiği Cumhuriyet’i korumak ve kollamak azminden güç alarak, hoş görünün hakim olduğu, adalet ve liyakatten ayrılmadan, halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile hep birlikte ülkemizin üzerine bir güneş gibi doğacak İYİ Parti’nin iktidarında ülkeme ve milletime hizmete talibim.”

Diğer aday adayı arkadaşlarına da başarılar dileyen Özdarendeli;  “Biliyorum ki, yerimiz ve sıramız neresi olursa olsun, şahsımın da aralarında bulunduğu tüm adaylarımız, tam bir inanç ve gönül birliği içinde hedefe yürümekte kararlı ve inatçıdırlar. Aynı karar ve inatla kine karşı sevginin, savaşa karşı barışın, ayrışmaya karşı birliğin yanında ve safında duracağız. Destek kıtalarını sıkılaştırmak için kullanılan kamplaşma ve küfür diline karşı hoşgörünün galibiyeti için çalışacağız.

En büyük dileğim, hızla kaosa sürüklenen güzel ülkemin yarınları için yakılan ışıkların Maraş’tan, Antep’ten, Hatay’dan, Hakkari’den, kısacası ülkemin en ücra köşesinden başlayarak her yere yayılan umudu aydınlatan bir güneş olmasıdır. Bu ışığın bir parçası olmayı dileyen herkesin destekçisiyim ve onların da aynı düşünceyle destekledikleri şeyin şahsım değil, bu ulvi düşünce olduğu inancındayım” ifadelerini kullandı.  

Konuşmalarında ardından tebrikleri kabul eden Özdarendeli’yi, meslektaşı ve eşi Dr. Alpaslan Özdarendeli de yalnız bırakmadı.

Gerek bilgi birikim ve donanımı ile gerekse de tanınmışlığı ile büyük oy potansiyeline sahip olması sebebiyle, kamuoyunda adaylığına kesin gözü ile Özdarendeli, partililerinden tam destek sözünü aldı.

Op. Dr. Müjgan Özdarendeli Kimdir?

1968 Yılında Almanya’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Almanya’da tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine başladı , 1992 yılında öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde kadın doğum uzmanlığı eğitimine başladı. 1997 yılında kadın doğum uzmanı olarak Kahramanmaraş Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezinde göreve başladı. 4 yıl aynı kurumda Başhekimlik görevini yürüttü. 2003-2008 yılları arasında Kahramanmaraş Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesinde kadın doğum uzmanı olarak görev yaptı.

2008 yılından buyana özel bir hastanede görev yapmaktadır.  Op.Dr. Müjgan Özdarendeli evli ve iki çocuk annesidir.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 01:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER