ONLİNE HASTA MEMNUNİYET ANKETİ

YENİ UYGULAMALARI HASTALARIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ

ONLİNE HASTA MEMNUNİYET ANKETİ
 ONLİNE HASTA MEMNUNİYET ANKETİ

Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı Necip Fazıl Şehir Hastanesi ana ve ek hizmet binaları bünyesinde ayaktan, yatarak veya acil olarak hizmet alan hasta ve yakınlarına yönelik Online Hasta Memnuniyet Anketi uygulaması hayata geçirilmiştir.

Kaliteli hizmet sunmayı temel ilke edinen Necip Fazıl Şehir Hastanesi sağlıkla teknolojiyi buluşturmaya devam etmekte olup her geçen gün yeni uygulamaları hastalarımızın hizmetine sunmaktadır.

            Hastane Kalite Yönetim Birimi tarafından koordine edilen uygulama sayesinde hastaneden hizmet alan hasta ve yakınları 7 gün 24 saat internetin olduğu her yerden bilgisayar, tablet veya akıllı telefon üzerinden QR KOD okutarak kendileri için özel olarak hazırlanmış anketlere katılabilmekte ve görüşlerini anında paylaşabilmektedirler.

            Hastanede hasta memnuniyetini etkileyen faktörleri tespit etmek, hastaların yaşadığı sorunları ve çözüm yollarını ortaya koyarak çalışanlara ve yöneticilere rehber olması açısında Ankete katılmak önem taşımaktadır.

 

Uygulamaya www.necipfazildh.saglik.gov.tr web sitesi üzerinden ayrıca Tablet ve Akıllı Telefonlar aracılığıyla QR KOD üzerinden kolayca erişim sağlanabilmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER