banner651

ONİKİŞUBAT’IN GÖNÜL SOFRASI KILAVUZLU PARKINA KURULDU

Onikişubat Belediyesi, gönülleri birleştiren Ramazan iftarlarına Kılavuzlu Parkı ile devam etti.

ONİKİŞUBAT’IN GÖNÜL SOFRASI KILAVUZLU PARKINA KURULDU

ONİKİŞUBAT’IN GÖNÜL SOFRASI KILAVUZLU PARKINA KURULDU

Onikişubat Belediyesi, gönülleri birleştiren Ramazan iftarlarına Kılavuzlu Parkı ile devam etti.

Onikişubat Belediyesi toplumun tüm kesimlerini Ramazan iftarlarında aynı sofrada buluşturmayı sürdürüyor. Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferi altında gerçekleştirilen iftar programlarının son adresi Kılavuzlu Parkı oldu.

Binlerce vatandaşın katıldığı program, birlik ve beraberlik mozaiğine dönüşürken, konuklarına seslenen Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Bu güzel tabloda bizleri buluşturan Cenab-ı Allah’a ne kadar şükretsek azdır” dedi.

Vatandaşlarını masalarında selamlayıp, özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Bu akşamda Ramazan-ı Şerif’in rahmetini, güzelliğini ve paylaşmak olduğunu beraberce yaşıyoruz. Sizlerle beraber olmak, soframızı paylaşmak Allah için bizler adına mutluluğun en güzeli. Yüce Rabbimizden dua ediyorum. Bu birlikteliği bu beraberliği hiçbir zaman bozmasın. Bu birlikteliği bozmak, memlekete zarar vermek isteyenlere de fırsat vermesin. Gelecek yıl da bir araya gelmek dileğiyle ‘hepinize hoş geldiniz’ diyorum. Yakın bir zamanda Kadir Gecesini idrak edeceğiz. Kadir gecemizi de Ramazan Bayramımızı da şimdiden tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak sizlere çocuklarınıza, ailenize, bütün yakınlarınıza sağlık içerisinde, mutluluk içerisinde nice böyle güzel günlere, Rahmet aylarına vasıl olmamızı nasip etsin. Hepiniz sağlıcakla kalın.”

Çocukların da Hacivat-Karagöz ve Nasreddin Hoca gibi aktivitelerle eğlendiği programda hep birlikte dualar edilerek, iftarlar yapıldı. Programa AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Burhaneddin Türkkahraman, AK Parti teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

  

 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 02:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER