banner651

ONİKİŞUBAT YENİ BİR HİZMETE DAHA KAVUŞTU

Onikişubat Belediyesi vatandaşa daha kaliteli, temiz ve hijyen bir çevre kurmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek vatandaşa daha düzenli bir alışveriş ortamı sunmak amacıyla Binevler Kapalı Pazar Yeri açılışını gerçekleştirdi.

ONİKİŞUBAT YENİ BİR HİZMETE DAHA KAVUŞTU

 

ONİKİŞUBAT YENİ BİR HİZMETE DAHA KAVUŞTU

BİNEVLER KAPALI PAZAR YERİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Onikişubat Belediyesi vatandaşa daha kaliteli, temiz ve hijyen bir çevre kurmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek vatandaşa daha düzenli bir alışveriş ortamı sunmak amacıyla Binevler Kapalı Pazar Yeri açılışını gerçekleştirdi.

Açılış AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Habibe Öçal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, teşkilat üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Göreve geldiği günden bu yana yeni bir Onikişubat inşa eden Başkan Mahçiçek açılışta yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

“Bugün buralarda oturan kardeşlerimizin daha rahat bir ortamda alışveriş imkânını temin etmek maksadı ile modern bir kapalı Pazar yeri inşa ettik. Binevler mahallemiz ve yakın komşu mahallelerimizde alışveriş yapan kardeşlerimiz yolların ortasında, yağmurun altında alışveriş yapmak zorunda kalıyorlardı. Hem insanlarımız hem de pazarcı esnafımız çok rahat alışveriş ortamı bulamıyorlardı. Şimdi daha güzel bir atmosferde, daha güzel bir mekânda hem alışveriş yapan kardeşlerimiz hem de o alışverişe vesile olan pazarcı kardeşlerimiz güzel bir ortamda alışverişlerini tamamlayabilecekler.

Binevler Mahallemize 507 Milyon TL kilit parke, 503 Milyon TL Asfalt Çalışması yapmış, 480 sitemize de fitness takımları yerleştirmişiz. Sadece Binevler Kapalı Pazar Yerimizin dükkânlar ile birlikte maliyeti 2,5 Milyon. Bunların toplamında 4 milyon 700 Bin TL’lik Binevler Mahallemize yatırım yapmışız.

Binevler Mahallemizde bulunan kardeşlerimizde ülkemize fayda sağlayacak, hizmet eden yönetimlerin her zaman yanında olmuştur. Dolayısıyla bu hizmetleri fazlasıyla hak etmiş mahallelerimizden birisidir. Onikişubat ilçemizi daha yaşanılabilir kılmak için hizmetlerimiz daha da artarak devam edecek, Belediye olarak milletvekillerimizle birlikte çok daha iyi şartlar sunacağız.

Bu ülke büyük bir ülke değerli kardeşlerim. Bu ülkeye dışarıdan ve içeriden müdahale etmeye çalışıyorlar. Ama bu müdahaleleri bu millet Allah’ın yardımıyla hep beraber yıkacaktır. Onlara fırsat vermeyeceğiz inşallah. Bu ülke bütün dünyadaki mazlum ülkeleri koruyacak ve kollayacak inşallah.

Bugün bizlerle beraber olan kıymetli vatandaşlarımıza, milletvekillerimize, teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Pazar Yerimiz Binevler Mahallesi olmak üzere bütün hemşehrilerimize hayırlı olsun, güzel hizmetlere vesile olsun.”

AK Parti Milletvekili Habibe Öçal açılışta yapmış olduğu konuşmada Binevler Semt Pazarının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, bu tarz tesislerin Kahramanmaraş’ın büyümesine vesile olduğunu belirtti. Ayrıca sosyal belediyecilik anlayışının geliştiğini vurgulayan Öçal, devletin imkânlarını halkla buluşturmak için yerel yönetimler ve milletvekilleri olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Öçal Kahramanmaraş’ın marka şehir, Türkiye’nin en önde ve gözde şehir olma noktasında yükseleceğini umut ettiğini söyledi. Konuşmasında yaptığı hizmetlerden dolayı Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e teşekkür eden Öçal, sosyal belediyecilik anlayışının şehre kazandırılması konusunda önemli bir etken olduğunu belirterek, takdir etti.

Açılışta bir diğer konuşmacı olan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç da “Pazar yerimiz hayırlara vesile olsun. Bu emek ve çabalarından dolayı Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ağabeyimizi de kutluyor ve tebrik ediyorum. Böyle faydalı yapıların devamını diliyoruz. Pazar yerimizin etrafına asılan afişleri gördüğümüz zaman Hanefi Mahçiçek Başkanımızın ilçemize ve şehrimize yapmış olduğu hizmetler sayılamayacak kadar çok ve önemli olduğunu görüyoruz. Ve vatandaşlarımız da bu hizmeti fazlasıyla hak etmektedir. Bizlerin de anlayışında halka hizmet Hakk’a hizmet düşünce bulunmaktadır.

Bu Pazar yerimiz yaz ve kış şartlarına uygun bir şekilde inşa edildi. İnsanlarımızın daha kaliteli ve hijyen bir ortamda alışveriş yapmasını sağlayacaktır. Sayın Başkanımıza böyle bir yapıyı bizlere kazandırdığı için teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak açılış konuşmasını yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir vatandaşları selamlayarak şu ifadeleri kullandı.

“Bugün Onikişubat Belediyemizin çok kıymetli bir hizmeti ile daha birlikteyiz. Öncelikle Başkanımız Sayın Hanefi Mahçiçek Beyefendiye verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bir yere yaptığın hizmetin anlamlı olması, oradaki vatandaşın beklentisinin karşılığı olmalıdır. Bu yüzden Başkanımız Hanefi Mahçiçek’in hizmetlerini önemsiyorum. Ne yaparsanız yapın vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacak hizmet yaparsanız, bu çok anlamlı olur. Bu bölgede de Pazar yeri ihtiyacını muhtarımız ve mahallelimiz başkanımıza iletmişti. Başkanımız bu talebe kayıtsız kalmayarak, böyle güzel bir hizmeti mahallelimize sundu. AK Parti belediyeciliğinde artık yol, kanalizasyon yaparak vatandaşı memnun edemezsiniz. Çünkü vatandaşımız bunu asli görevimiz olarak düşünür.

Artık vatandaşın hayatına dokunacak hizmetler yapmamız lazım. Vatandaşı evinde otururken, dışarı çıktığında alışverişini yaparken mutlu edecek hizmetler yapmamız lazım. Bunu da en iyi vatandaşın beklentisini sorarak anlayabilirsiniz. Bu hem sizin onlarla iyi bir diyalog kurmanızı hem de onların beklentisini karşılamanızı sağlar.

AK Parti belediyeciliğinin en önemli göstergesi vatandaş odaklı hizmet sağlamaktır. Başkanımız da bugün bunu fazlasıyla yapıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Pazar günü de Sosyal Etkinlik Merkezlerinde eğitim alıp üniversite sınavında başarılı olan öğrencilerle bir kahvaltımız olacak. Buradan da anlaşılıyor ki, Onikişubat Belediyesi sadece Pazar yeri, bisiklet yolu ve yol yapmakla değil, aynı zamanda çocuklarımızın geleceğinin inşasına da katkıda bulunmuş. Sosyal belediyecilikte tam anlamıyla budur. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, önemli projelerinin devamını diliyorum.”

Binevler Kapalı Pazar Yeri açılışının ardından AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek pazarcı esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, teker teker sohbet etti. Ayrıca vatandaşlara Onikişubat Belediyesi tarafından tekerlekli Pazar çantası hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2018, 01:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER