banner675

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI MİMARİSİ İLE HAYRAN BIRAKACAK

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Yeni Akıllı Hizmet Binası inşaatı yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar iddialı ve faydalı yatırımlar gerçekleştiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, inşaat sürecini yakından takip ediyor

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI MİMARİSİ İLE HAYRAN BIRAKACAK

Osmanlı ve Selçuklu Döneminin izlerini taşıyan, aynı zamanda Modern tasarımı ile dikkat çeken ve Süper Masası ile hızlı çözüme kavuşturan, güneş panelleri ve gri su tesisatı ile geri dönüşüm kazandıran dev yapının inşaat çalışmaları devam ediyor.

30.127m² kapalı alan üzerine kurulan Yeni Akıllı Hizmet Binası inşaatında şimdiye kadar, 25.200 m3 beton ve 3.200 Ton demir kullanıldığı belirtildi. 345 işçinin çalıştığı ve gelecek nesillere önemli bir miras olacak 8 katlı bina içerisinde 240 araçlık 2 otopark, meclis salonu, encümen salonu, 1 ihale odası, 1 derslik, 3 toplantı salonu, 1 belediye müzesi, 4 yemekhane bulunuyor.

İnşaat süreci hakkında bilgi veren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, hizmet binasında sona çok az kaldığını belirterek, heyecanını dile getirdi.

‘’Onikişubat Belediyemizin Yeni Akıllı Hizmet Binasının kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Çevre düzenleme istinat duvarları çalışılması için hazırlıklar da tamamlandı. Şuan da binanın pencere montajları yapılıyor. Öte yandan kaba sıva devam ediyor. Bina içerisinde alçıpan bölme duvarlarının çalışmaları devam ediyor. Asma tavanların yapımı ile ilgili süreç tüm hızıyla devam ediyor. Çatı ışıklıklarının çelik konsültasyonlarının montajını da tamamladık. İnşallah titanyum çatı işlemlerine kısa süre içerisinde başlıyoruz. Bina girişimizdeki çiçeklik için oluşturulan alan çalışmalarımız tamamlandı. Öte yandan katlarda sıva imalatı devam ediyor. Çok amaçlı salon ve yükseltilmiş salonların döşeme imalatı devam ediyor. Ayrıca elektrik ve mekanik imalatlar da inşaatımızla paralel bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa sürede yapımını tamamlayıp yeni akıllı binamızı vatandaşımızın hizmetine açacağız. Böyle güzel hizmetlere vesile olmanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz.’’

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 04:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685