ÖKSÜZ, 12 ŞUBAT KAHRAMANLARINI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM.

Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Hanifi Öksüz , Ülkemizin işgal ve yokluk yıllarında 12 Şubat destanına imza atan ecdadımız, bizlere öyle onurlu bir miras bırakmıştır ki, bugün vatan söz konusu olduğunda yine aynı irade ve aynı inanç tüm Kahramanmaraşlıların yüreğinde yaşamaya devam etmektedir.

ÖKSÜZ,  12 ŞUBAT KAHRAMANLARINI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM.
ÖKSÜZ,  12 ŞUBAT KAHRAMANLARINI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM. 

Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 97. Yıldönümü Münasebetiyle Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Hanifi Öksüz Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

 Ülkemizin işgal ve yokluk yıllarında 12 Şubat destanına imza atan ecdadımız, bizlere öyle onurlu bir miras bırakmıştır ki, bugün vatan söz konusu olduğunda yine aynı irade ve aynı inanç tüm Kahramanmaraşlıların yüreğinde yaşamaya devam etmektedir. 12 Şubat’tan 15 Temmuz’a, düşman kim olursa olsun, işgale geçit vermeyen Kahraman şehrimiz, bugün dev üretim tesisleriyle, dünya çapında markaları ve 150 bin mevcutlu istihdam ordusuyla, bu defa, ekonomide istiklal mücadelesi vermektedir.



Çocuklarımızın geleceği için, ülkemizin geleceği için istisnasız tüm Kahramanmaraşlıların, 12 Şubat ruhu ve milli birlik anlayışı hiç azalmadan, içimizdeki vatan sevgisi hiç sönmeden devam edecektir. Bu vesile, 12 Şubat kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm Kahramanmaraşlıların 12 Şubat Kurtuluş Bayramını tebrik ediyorum.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 06:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER