banner651

OKAY, TERÖR ÖRGÜTLERİ AMACINA ULAŞAMAYACAK

OKAY, TERÖR ÖRGÜTLERİ AMACINA ULAŞAMAYACAK

OKAY,  TERÖR ÖRGÜTLERİ AMACINA ULAŞAMAYACAK

 TERÖR ÖRGÜTLERİ AMACINA ULAŞAMAYACAK


Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını kınayarak, "Doğrudan sivil vatandaşlarımızı hedef alan bu alçakça saldırılar hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak" dedi.

Darbe girişimiyle sonuç alamayan şer odaklarının üst akıl marifetiyle her türlü hainliği uygulamaya koyduğunu aktaran Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Van ve Elazığ'dan sonra Gaziantep'te de sivilleri hedef aldığını aktardı.
Bu hain saldırıları kınayan yazılı bir açıklama yapan Başkan Okay, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Her anlamda büyüyen ve dünyada söz sahibi olan ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar 15 Temmuz süreciyle bertaraf edilmişti. Ancak bu oyunları planlayan üst akıl, başarısızlığının sonucunda en alçakça saldırılarına başlamıştır. Van ve Elazığ'ın ardından komşumuz Gaziantep'te de doğrudan sivilleri hedef almışlar ve hainliklerini bir kez daha ortaya koymuşlardır. Bu süreçte Türk milleti olarak 15 Temmuz'da olduğu gibi dimdik hainlerin karşısında durmaya devam edeceğiz. Hiçbir şer odağının bu milletin birliğini ve dirliğini bozamayacağının bilinmesi gerekiyor. Son olarak Gaziantep'te ortaya çıkan terör belasını buradan bir kez daha kınıyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kalanlarına da baş sağlığı diliyorum."


Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 04:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER