banner651

MV. ADAY ADAYI UĞURLU’DAN, KGC BAŞKANI SAYIN’A ZIYARET

UĞURLU, KAHRAMANMARAŞ SEVDALISIYIM

MV. ADAY ADAYI UĞURLU’DAN, KGC BAŞKANI SAYIN’A ZIYARET

 Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Fatih Mehmet Uğurlu, Kahramanmaraş Gazeteciler cemiyetini ziyaret etti. 

Ekibiyle birlikte Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetine gelen Uğurlu, Cemiyet Başkanı Kemal Sayın'la bir süre sohbet etti. 
Sohbet sırasında basının önemine değinen Uğurlu, Yerel basın ilimizin tanıtımına çok büyük katkıda bulunmaktadır. Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. Gazeteciler, toplumun gözü ve kulağıdır, ilde olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve bilgilendiriyor. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir." dedi. 
Milletvekili seçilmesi halinde Kahramanmaraş'a kalıcı hizmetler yapacağını ifade eden Uğurlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Daire Başkanlığı görevimdeki tecrübelerimi Kahramanmaraş'a hizmet için değerlendireceğini söyledi. Uğurlu, " Ben Kahramanmaraş sevdalısı biriyim, TBMM' de yaptığım çalışmalar ve Kahramanmaraş için yaptığım projeler ortada 7 Haziran'da  milletvekili seçilirsem, Kahramanmaraş'ın ve Türkiye'nin bir çok önemli projelerine imza atacağım." dedi. Haber. Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER