MUTLU AİLE CÜZDANI

HAPPY HOME WALLET – MUTLU AİLE CÜZDANI

MUTLU AİLE CÜZDANI

 Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Happy Home Wallet – Mutlu Aile Cüzdanı” Projesi Kapsamında AR-GE Birimi İsviçre’ de Üçüncü Hareketliliğini Gerçekleştirdi

Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak olduğu Hayat boyu Öğrenme Programı Grundtvig Öğrenme Ortaklıkları kapsamında 2013-2015 yıllarını kapsayan Happy Home Wallet-Mutlu Aile Cüzdanı projemiz dâhilinde üçüncü hareketliliğini gerçekleştirdi.
Ortak kurum İsviçre Locarno ’da bulunan Scuola Universitaria Professionale della Svizzera Italiananın ev sahipliğini yaptığı, İtalya’nın koordinatörlüğündeki proje toplantısına Türkiye, Polonya, Slovakya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Portekiz ve Fransa’dan gelen 19 katılımcı katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü bu toplantıda Ar-ge Birimizde görevli Muttalip Nacar temsil etti.
Proje toplantısında, “Savurganlığı Nasıl Önleriz, Nasıl Geri Dönüştürürüz?” Konulu atölye çalışmaları yapıldı. Her kurumun bu güne kadar gerçekleştirmiş olduğu proje yayma çalışmaları, proje web-sitesi çalışmaları,  gözden geçirildi. Bölgede bulunan bazı güneş enerjisi ve su arıtma tesislerine geziler düzenlendi.
Sertifikaların dağıtımı yapılarak toplantı sona erdi. Proje kapsamında planlanmış olan dördüncü hareketlilik Mart 2015’ te Polonya Poznan ‘da yapılacak.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER