banner675

MUHTARLARLA “HUZUR TOPLANTISI” YAPILDI

POLİS-HALK İLİŞKİLERİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARILACAK

MUHTARLARLA “HUZUR  TOPLANTISI” YAPILDI

 Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi’nin ‘sorumluluk alanı huzur toplantıları’ devam ediyor.

 Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında; İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar’ın Başkanlığında, Polisevi Restoranında, 22 Mahalle Muhtarının katılımıyla polis-halk ilişkilerini en üst seviyeye çıkarmak, iletişimi geliştirmek, halkımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla, ikramlı 9. Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı düzenlendi.
 İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar; Emniyet Müdürlüğü olarak mahalle muhtarlarıyla birlikte Kahramanmaraş İlimizin huzur ve güven içerisinde olabilmesi için birlikte yol haritası çizeceklerini belirterek, 2014-2015 eğitim öğretim sezonunun açılmasıyla birlikte eğitim öğretim döneminin sağlıklı, kaliteli geçmesi ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için okullar ile ilgili emniyet ve asayiş yönünden tedbirlerin alındığını kaydetti. 
Park ve bahçelerin ekipler tarafından sık sık kontrol edildiğini ve gençlerimize sosyal , eğitimsel amaçlı projeler yapıldığını söyleyen Adalar, proje kapsamında bin gencimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla uyuşturucunun nasıl bir illet ve bela olduğunu göstermek için tiyatro gösteriminin sergileneceğini, tüm öğrencilerin eğitim öğretim yılını kutladığını belirtti. HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685