banner675

MİLLETVEKİLİ TOR, MAZLUMLARA İLİŞİLMEMELİ

MİLLETVEKİLİ TOR, MAZLUMLARA İLİŞİLMEMELİ

MİLLETVEKİLİ TOR, MAZLUMLARA İLİŞİLMEMELİ

MİLLETVEKİLİ TOR, MAZLUMLARA İLİŞİLMEMELİ
 TBMM Genel Kurulu'nda, Uluslararası İşgücü Kanunu Tasarısı görüşülüyor.



"Temel Kanun" olarak görüşülen tasarının 1. bölümünde yer alan maddelerde değişiklik önergesi üzerinde yapılan konuşmalarda 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin görüşler ifade edildi.



MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, 15 Temmuz darbe girişimini lanetleyerek, "Aldığımız yoğun şikayet ve eleştiriler de vatanını ve milletini canından aziz bilen kardeşlerimizin FETÖ terör örgütüyle aynı kategoride ele alındığı yönündedir. Bu doğru ve hakkaniyetli değil. İdari ve kanuni tasarruflar alınırken mazlumlara ilişilmemeli, onların hak ve insanlık onurları çiğnenmemeli." dedi.



Hükümettin, FETÖ terör örgütünün kökünü kuruturken suçlu ile suçsuzun birbirine karıştırılmamasını isteyen Tor, "İsmini vermiyorum, bir bankadan konut, araç kredisi çekti, orada mevduat veya yatırım hesabı açtı, çocuğunun okul taksidini yatırdı diye memurarkadaşımız görevden uzaklaştırılmıştır. Hatta HGS köprü geçiş kartını o bankadan aldı diye görevden uzaklaştırılan memur arkadaşlarımız var. Terör örgütüyle hiçbir yakınlığı ve ilişkisi olmamış kişileri görevden uzaklaştırarak aynı torbaya koymak büyük haksızlıktır. A kişisi, A bankasından kredi çekmiş, görevden uzaklaştırılıyor ama genel müdür, teftiş kurulu başkanı düzeyinde görevliler görevden uzaklaştırılmıyor. Bu ayrımcılık ayıptır, günahtır, vicdansızlıktır." görüşünü ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 01:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685