banner651

MHP ONİKİŞUBAT SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığının seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yaparak mahalle toplantılarına başladı. Geçtiğimiz günlerde birinci toplantısını Suçatı Mahallesinde gerçekleştiren MHP Onikişubat İlçe Başkanlığı toplantının ikincisini ise Dönüklü (Fatih) Mahallesinde gerçekleştirdi.

 MHP ONİKİŞUBAT SEÇİM STARTINI VERDİ

 MHP ONİKİŞUBAT SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığının seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yaparak mahalle toplantılarına başladı. Geçtiğimiz günlerde birinci toplantısını  Suçatı Mahallesinde gerçekleştiren MHP Onikişubat İlçe Başkanlığı toplantının ikincisini ise Dönüklü (Fatih) Mahallesinde gerçekleştirdi.

Toplantı, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Kahramanmaraş Millet Vekili Fahrettin Oğuz Tor, ilçe başkanlarımızdan Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, Türkoğlu İlçe Başkanı Mansur Metehan, Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin ve Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Suat Silahlı ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

ŞEKER; VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, Seçim çalışmalarına erken start verdiklerini bunun nedeninin ise Kahramanmaraş’ın büyük bir şehir olduğunu bölgemizdeki tüm vatandaşlara ulaşmak ve onların sıkıntılarını dinlemek ve çözüm yolları bulmak için seçim çalışmalarına erken başladıklarını söyledi.

 Şeker, “Milliyetçi Hareket Partisinin politikalarını anlatmak için huzurlarınızda ve tüm hemşerilerimize, seçmenlerimize ulaşmak adına programlarımızı sıklıkla yapmaya devam edeceğiz. bizler liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin evlatları olarak milletimiz için çalışmalarımıza hız kesmeden, yorulmadan, korkmadan, partimizin politikalarını anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. “

 

DOĞAN; İTTİFAKTAN BAŞARIYLA ÇIKMALIYIZ

Milliyetci Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan da, Türkiye’nin geleceği ve bekası için ittifaktan başarıyla çıkmaları gerektiğini, ittifakı zedeleyici herşeyden kaçınacacaklarını belirterek, “ Bazıları ittifakı baltalamak için hertürlü fitne, fesat ve iftiralar atmaktalar. bizler ülkemiz için birlik ve beraberlik içinde seçimlerden başarıyla çıkacağız.”

 

     Başkan   Doğan, “TV ekranlarında sözde akp yi destekliyor gibi gözüken yazar, çizer, yorumcular AKP ve MHP ittifakının doğu ve güney doğu illerinde kürt oylarında düşüş olacağını söylüyorlar, bunu söyleyenler iyi niyetli kişiler değildir. İttifakın oyları ve MPP’nin oyları güney doğu ve doğuda artacaktır. Çünkü PKK silah zoruyla oradaki vatandaşlarımızın oyunu PKK’nın siyasi uzantısına zorla oy verdiriyorlardı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çatısı altında yaşayan kürdü, çerkezi, lazı, sünnisi ve alevisi bizim kardeşimizdir. 

       Sayın Cumhurbaşkanımız Mersin’de halkı bozkurt yaparak selamlamasını dahi farklı yerlere çekenlere sesleniyorum Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanının Türklüğün simgesi olan bozkurt selamıyla selamlamasından doğal ne olabilir. Afrinde, Elbabta, Kerkükte, Musulda Türk vatandaşlarımızı görüyorsunuz bozkurt selamı yapıyorlar. Biz ülkücüler; makam değil her zaman vatan sevdasına düştük. Etrafımızda makam sevdasına düşenleri de vatandaşlarımız görüyor. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin herzaman uyarılarında haklı çıkmıştır. Bizim liderimiz; ‘’Önce Ülkem Ve Milletim Sonra Partim Ve Ben’’ diyen bir liderdir. Bizlerde liderimizin her zaman emrindeyiz.”

 

MİLLETVELİ TOR; “MHP 50 YILLIK KÖKLÜ BİR ÇINARDIR”

Milliyetçe Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Milletvekili F. Oğuz Tor,  İttifak sürecinde birlik ve beraberlik içinde çalışarak ülkemizin bu zorlu süreçten çıkarmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Milletvekili Oğuz Tor, “Ülkemizin içinden geçti bu zorlu süreçte birliğimize ve beraberlimize gölge düşürmek isteyen şer odaklarına fırsat ve geçit vermeyen Türk milleti bugün de ülkemizi ve sınırlarımızı tehtit eden şer odaklarını temizlemek için Afrin’de mücadele etmektedir. Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. 18 Mart 2018 de yapılacak olan kurultayımıza siz değerli kardeşlerimi davet eder sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin selamlarını iletmek isterim.

 

 Kıymetli dava arkadaşlarım ittifak sürecinde birlik ve beraberlik içinde çalışarak ülkemizin bu zorlu süreçten çıkarmak için mücadele edeceğiz. Bugün mecliste siz değerli hemşerilerimin haklarını sonuna kadar savunan bir kardeşinizim ama inan ki Milliyetçi Hareket Partisine 1 milletvekili az, bu sayıyı yukarlara taşımamız gerekmektedir. Eğer sayımızı artırırsak o kadar çalışmalarımız da fazlalaşır. MHP 50 yıllık köklü bir çınardır, dün ne söylemiş ise bugünde aynısını söyler ve devleti ve milleti için yapılması gereken tüm fedakârlığı yapar. Bizler kimsenin çizgisinde olmadık, olmayı da asla kabul etmedik. Türk milletinin yanında ve haklarını savunan ve savunmaya devam edecek kutlu bir davanın temsilcileri olarak sizler için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Hafta içi meclis çalışmalarımız devam edecek seçimlerle ilgili 26 maddelik gümdemle toplanacağız. Çünkü seçimlere 1 yıl kala kanunlaşması gereken maddeler meclisten geçecektir.”

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili F. Oğuz Tor, İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve İlçe başkanı Mehmet Şeker vatandaşlardan gelen soruları cevaplandırdıktan sonra toplantı milliyetçi hareket partisine yeni katılan vatandaşlara rozetlerin takılması ile sona erdi.





Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER