banner651

MHP KAHRAMANMARAŞ ADAYLARINI TANITTI

ÖNER; TÜRKİYE'DE HER KESİM AKP MAĞDURUDUR

 MHP KAHRAMANMARAŞ ADAYLARINI TANITTI

 










MHP KAHRAMANMARAŞ ADAYLARINI TANITTI




ÖNER; TÜRKİYE'DE HER KESİM AKP MAĞDURUDUR


TOR, 
 TERÖRÜN, BÖLÜCÜLÜĞÜN SORUMLUSU RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE TAYFASIDIR.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş  adaylarını tanıttı.

TERTİP KOMİTESİ BAŞKANI HALİT ALTUNKÖPRÜ

MHP
 Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına; MHP Milletvekilleri Fahrettin Oğuz Tor, Sefer Aycan, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, adaylar ve partililer katıldı. Tertip Komitesi Başkanı Halit Altunköprü’nün teşekkür konuşmasıyla başlayan tanıtım toplantısı İl Başkanı Süleyman Öner’in konuşmasıyla devam etti.


MHP Kahramanmaraş  İl Başkanı  Süleyman  Öner,  milliyetçi hareket camiasında bulunmaktan dolayı onur duyduklarını ve bu dava sevdasından da asla vazgeçmeyeceklerini söyledi.
Öner, “Hepimiz  Maraş’a Kahramanlık Ünvanı verdiren, Bayrağımıza Madalya taktıran Kahraman ecdadımızın torunları olarak ülkemizin geleceğini düşünmek zorundayız. Biz kahramanca yaşamış, Kahramanca ömür geçirmiş ve ardından son nefesini vermiş büyük bir neslin devamıyız. Tarih boyunca vatan ve millet yolunda  mücadele veren, Şehadet şerbetinden içen Kahraman ecdadımıza, teröre karşı bedenini siper eden, gözünü kırpmadan hainlerin karşısına dikilen Aziz şehitlerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Hepsinin ruhu şad olsun.  Yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” Dedi.  

Öner, Her türlü hile, ayak oyunu, entrika ve dalavereyle yenilenme kararı alınan 7 Haziran seçimlerinden sonra şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri bulunmaktadır. Kim ne yaparsa yapsın, neyle meşgul olursa olsun, Kahramanmaraş ve ülkenin geleceğini  düşünmek zorundayız. Milliyetçi Hareket Partisi, Aziz milletimize ülkenin geleceği için  oy ver çağrısı yapmaktadır. Her aklı başında ve sağ duyulu insanımız ülkenin kötü ve karanlık günlerden geçtiğini bariz olarak  gördüğünü söyledi.

Türkiye’de her kesimin AKP mağduru olduğunu söyleyen Öner, “AKP iktidar dönemi patlamalar dönemi olmuştur. Bölücü terör örgütünün hain  ve alçak eylemleri  ülkemizi kana bulamaktadır. Ekonomi dengeler alt üst olmuştur. Dolar kuru 3 TL’yi aşmıştır. Türkiye’nin dış borcu 263 milyar dolar artmıştır.  AKP 2015 yılı için hedeflenen fert başına milli gelir 14 bin 46 dolar yerine 9 bin 100 dolar olarak gerçekleşmiştir. AKP 2015 yılı için işçiliğin yüzde 7,9’a düşüreceğiz dediler, 2015 yılı Haziran ayında işsizlik yüzde 10,4’e yükselmiştir.  AKP döneminde, intihar ve boşanmalarda, karşılıksız çek ve protestolu senetlerde, icra ve iflas davalarında, suçlarda, cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlü sayılarında  korkunç artışlar olmuştur.”

Öner ,konuşmasının devamında “MHP’nin 3 Ekim’de açıkladığı seçim beyannamesinde mağdura, mazluma mahzun bakışlıya umut vardır, Sosyal ve siyasal krizlere çare vardır. İç ve dış politikaya milli ve gerçekçi yorum vardır. Türkiye’nin geleceği güven8ceye bağlanmıştır.  Milliyetçi Hareket Partisinin amacı tek başına iktidardır. Bu hususta yegane güvencemiz aziz milletimizdir.

Genel olarak medyara sersi edildiği üzere 1 Kasım’ın aşağı yukarı  7 Haziran tekrarı olması halinde hiç kimse kaygılanmasın. Böyle bir durum karşılığında  Milliyetçi Hareket Partisi, PKK Uzantısı  HDP dışındaki her partiye 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla iktidar kurmaya ve iktidar olmaya vardır. Bunu da şimdiden ilan etmektedir. MHP Kahramanmaraş il teşkilatı olarak siyaseten tüm hemşerilerimizi kucaklayacağız.  Hareketen bir vesile ile ayrı düşmüş ama gönlü üç hilal’de kalmış tüm arkadaşlarımızı  1 Kasım’da MHP çatısı altında buluşmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Fahrettin Oğuz Tor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğluve hükümet üyelerini eleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ettiği yemine sadık kalmamakla ve bölücülükle suçlayan Tör şöyle konuştu: "Dün maalesef akil adamlarla toplumu kandırmaya çalışanlar bugün bayrak mitingleri yapıyorlar. Rahmetli, cennet mekan, başbuğumuzun mezarına gidip dua ediyorlar. Bu kadar tutarsızlık olur. Allah'tan o mezarı ne yaptık; zemzemle yıkattık. PKK'nın amacı belli; Türkiye'yi bölmek, Kuzey Irak, Suriye, İran ve Türkiye üçgeninde bağımsız Kürdistan kurmaktır. Dün böyleydi, bugün de böyledir, gelecekte de böyle olacaktır. Recep Tayyip Erdoğan, ne kadar sorumluluktan kaçarsa kaçsın; terörün, bölücülüğün sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan ve tayfasıdır. Bundan asla kaçamayacaktır. Vatandaş bu seçimde bölücülüğe prim veren, bölücüleri besleyen insanlara gerekli cevabı verecektir. Bundan hiç kuşkumuz yok."

 

SEFER AYCAN: AKP, MİLLİYETÇİ OYLARI HEDEF ALMIŞ

MHP Kahramanmaraş Milletvekili ve 2'nci sıra milletvekili adayı Sefer Aycan ise, Ak Parti'nin, oylarını almak için MHP'nin tabanını hedef alarak algı operasyonu yaptığını söyleyip, "Maalesef Cumhurbaşkanı, Türkiye'yi 36 etnik yapıya bölerek bölücülük yapmıştır. Türk milliyeti ibaresini ırkçılık, faşistlik gören bir cahil kişi var karşımızda. Bu kişi, bugün adı belli olmayan millilik ve yerlilikten bahsediyor. Ne olduğunu anlamadık. Yalancıktan da olsa bile Türk milleti diyemeyen, milliyeti belirsiz bir kişi var karşımızda. Bu nedenle değişen AKP'dir. ve şimdi bu AKP, milliyetçi oyları güya, sözde hedef almış durumda. Güneydoğu'daki insanlardan umudunu kesmiş, artık bunlara yaptığı şirinliklerin yada ihanetin oya dönüşmediğini görerek şimdi güya Milliyetçi Hareket Partisi'nin tabanına oynamaktadır. İçimizdeki çürükleri bularak aday yapmaktadır. Güya MHP tabanına algı operasyonu yapmaktadır" diye konuştu.


MİLLETVEKİLİ ADAYI ZEKERİYA ÖZTÜRK


MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞULE ARIKAN

Diğer adaylar  Zekeriya Öztürk,  Şule Arıkan,   Mustafa Bastırmacı,
Neslihan Koca Nergiz, Mustafa Bölükbaşı,  Ayşe Aras partililere bir konuşma yaparak, MHP ‘nin adım adım iktidara yürüdüğünü söylediler. 






YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER