banner675

BAYSAL'DAN VALİ GÜVENÇER'E ZİYARET

BAYSAL VALİ GÜVENÇER'E AA 2014 YILLIĞINI HEDİYE ETTİ

BAYSAL'DAN VALİ GÜVENÇER'E ZİYARET

 AA Gaziantep Bölge Müdürü Baysal, Kahramanmaraş Valisi Güvençer'i ziyaret etti

- Vali Güvençer: "Hepimiz Anadolu Ajansımızın bir milli kurumumuz olarak toplumsal hafızamızın diri tutulması ve geleceğe bakış açımızın şekillendirilmesi konusunda aldığı etkin rolü çok iyi biliyoruz"
 - Anadolu Ajansı (AA) Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret ederek, "AA 2014 Yıllığı"nı hediye etti.
Makamındaki kabulünde konuşan Güvençer, aynı insanın olduğu gibi toplumlarında dünleri bugünleri ve gelecek tahayyülleriyle birlikte yaşadıklarını söyledi.
İnsanlar hafızalarını diri tutmak konusunda sadece kendilerine güvenmek durumunda olduğunu fakat toplumların hafızasını diri tutulmasında devletlerin ve kurumsal yapıların çok büyük öneminin olduğunu vurgulayan Güvençer, "Bu anlamda hepimiz Anadolu Ajansımızın bir milli kurumumuz olarak toplumsal hafızamızın diri tutulması ve geleceğe bakış açımızın şekillendirilmesi konusunda aldığı etkin rolü çok iyi biliyoruz" diye konuştu.
Her yıl olduğu gibi 2014 yılı için de Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan yıllığın Gaziantep Bölge Müdürü Baysal tarafından hediye edildiğini anımsatan Güvençer, hem teşekkürle, hem takdirle, gıptayla ve zaman zaman kederlenip hüzünlenerek zaman zaman da küllenen hatıralar canlandığını hatırladıklarına tebessüm ederek yıllığı gözden geçirdiğini belirtti.
Yıllıkta yer alan kötü anlar ve enstantanelerin geçmişte kalmasını, her geçen yıl azalarak tükenmesini dileyen Güvençer, şöyle devam etti:
"Yine diliyorum bu yıllıkta baktığımız zaman bugünümüze ve yarınımıza da ümit ve mutluluk veren güzel anlar güzel olaylar, güzel enstantaneler her geçen yıl büyüyerek artsın. Yıllıklarımız çok daha güzel olayları hadiseleri hatırlatan külliyatlar dönüşsün. Anadolu Ajansımıza bu güzel emeği ve çalışması için teşekkür ediyoruz."
Baysal da "AA 2014 Yıllığı"nda, dünyanın dört bir yanındaki önemli gelişmelere yer verildiğini, dünyanın en iyi 5 haber ajansından biri olma hedefiyle her geçen gün büyüyen AA'nın, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkçe, İngilizce ve Arapça yıllıklar hazırladığını kaydetti.
AA'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Baysal, abonelere tarafsız ve doğru haberleri en hızlı şekilde sunma gayretinde olduklarını söyledi.
AA'nın dünyanın her yerinde var olmayıhedeflediğini belirten Baysal, "Anadolu Ajansı, artık dünyanın her yerinde var. Ajansımızın 100. yıl hedefine bölgemizden katkı sağlamak için çalışıyoruz" diye konuştu.
Ziyarete, AA Kahramanmaraş Temsilcisi İsmail Hakkı Demir'de eşlik etti. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685