banner651

MEMUR-SEN 1 MAYIS'I KAHRAMANMARAŞ'TA KUTLADI

YALÇIN, BİRİZ, BERABERİZ

MEMUR-SEN 1 MAYIS'I KAHRAMANMARAŞ'TA KUTLADI
 MEMUR-SEN 1 MAYIS'I KAHRAMANMARAŞ'TA KUTLADI
Memur
 Sendikaları Konfederasyonu'nun (Memur-SenKahramanmaraş Müftülük Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlediği kutlama programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Memur çalışanların giydikleri üniforma, ellerinde bayraklarla katıldığı programda açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Günay Kaya, birlik beraberlik vurgusu ile programa katılan memurçalışanları selamladı, şehitlere rahmet diledi.






Ardından konuşan 
Memur-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdülaziz Aydın da memurçalışanları selamladı, "Hoşgeldiniz" dedi. Programa katılan 'Mehteran' ekibi de mehter marşlarından örnekler sergiledi. Programa katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ErkoçMemur-Sen'in erdemli sendikacılık yaptığını, emperyalist oyunlara karşı örnek bir 1 Mayıs kutlama programı gerçekleştirdiğini ifade ederek, teşekkür etti.




Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise yaptığı konuşmada, şunları ifade etti: "Emeğin kahramanları olarak alın terimizin hakkı haykırma gününde, kurtuluşumuzun sembol şehrinde 
Kahramanmaraş'tayız. Birliğin kahramanları olarak helal ekmek mücadelemizin dayanışma şöleninde, bağımsızlığımızın sembolü Kahramanmaraş'tayız. Sütçü İmam'ın torunları olarak sömürüye, emperyalizme, kapitalizme başkaldırı bayramında Maraş'tayız, biriz, beraberiz.



Toplu sözleşmenin kahramanları olarak 
Türkiye'deki, dünyadaki bütün çalışanlar için hakkı haykırma gününde özgürlükleri korumanın, emeği yüceltmenin derdindeyiz. Memur-Sen'li dava arkadaşlarım, hepinizi Memur-Sen ailesi adına sevgiyle,saygıyla, muhabbetle selamlıyorum." Kürtçe, İngilizce, Arapça, Türkçe 1 Mayıs Bildirgesi okunması ardından program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 00:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER