banner675

MASADA KAZANDIKLARIMIZIN SAHADA ANLATILMASI GEREK

Şube Başkanı Doç. Dr. Hasan FURKAN, "Masada kazandıklarımızın sahada anlatılması gerekir. Bu görev uçbeylerimize düşüyor. Aynı zamanda sizler, üye ile yönetim arasında iletişim noktasısınız."

 MASADA KAZANDIKLARIMIZIN SAHADA ANLATILMASI GEREK
 MASADA KAZANDIKLARIMIZIN SAHADA ANLATILMASI GEREK

Eğitim-Bir-Sen Üniversitesi,  işyeri temsilcilerine 1. sendikal eğitimi  programı düzenledi Barıtçıoğlu Restaurant’ta yapılan 1. İşyeri Temsilcileri Eğitimi Toplantısının açılışında konuşan Şube Başkanı Doç. Dr. Hasan FURKAN, “Teşkilatımızı daha diri, daha canlı tutabilmek, alanda gücümüze güç katabilmek ve sesimizi daha gür bir şekilde çıkarabilmek için uçbeylerimiz olan işyeri temsilcilerimizle 1. İşyeri Temsilcileri Eğitimi Toplantısını gerçekleştiriyoruz. İşyeri temsilcilerimiz bizim alandaki gözümüz, kulağımızdır.

Masada kazandıklarımızın sahada anlatılması gerekir. Bu görev uçbeylerimize düşüyor.  Aynı zamanda sizler, üye ile yönetim arasında iletişim noktasısınız. Sendikamızın eğitim, örgütlenme ve mücadelesindeki bakış açısı, işyerlerinde ne kadar hayat bulabilirse, işyeri temsilcileri tarafından ne kadar uygulanabilirse, hedefimize ulaşmamız o kadar kolay olur. İşyeri temsilcileri olarak sizler bizim için değerlisiniz. Sendikamız, işyeri temsilcilerinin gayreti, fedakârlığı ve enerjisiyle sahada daha da güç kazanır.”



Sendikal kazanımların da dile getirildiği toplantıda Şube Başkan Vekilleri Ali DAĞ ve Ömer TEPEBAŞILI ayrı ayrı sunum gerçekleştirdiler. İşyeri Temsilcilerinin de düşüncelerinin değerlendirilmesinin ardından sertifika programına geçildi. Toplantı sonunda Şube Başkanı Doç. Dr. Hasan FURKAN tarafından İşyeri Temsilcilerine sertifikaları verildi.



 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 04:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685