MARAŞGÜCÜ SPOR SPORLA ENGELLERİ YIKIN MUTLULUK YAKIN-2 PROJEMİZİN FİNALİ TAMAMLANDI.

Kahramanmaraş Amatör spor kulüplerinden olan Maraşgücü spor'umuz 2016-17 Sezon açılışını ve Sodes proje finalini piknik organizasyonuyla tamamladı.

MARAŞGÜCÜ SPOR SPORLA ENGELLERİ YIKIN MUTLULUK YAKIN-2 PROJEMİZİN FİNALİ TAMAMLANDI.
 MARAŞGÜCÜ SPOR SPORLA ENGELLERİ YIKIN MUTLULUK YAKIN-2 PROJEMİZİN FİNALİ TAMAMLANDI.
Kahramanmaraş Amatör spor kulüplerinden olan Maraşgücü spor'umuz 2016-17 Sezon açılışını ve Sodes proje finalini piknik organizasyonuyla tamamladı.8 Branşta 550 sporcumuzla çıkmış olduğumuz yolda farklı branşlarda aldığımız güzel neticeler bizleri mutlu etmiştir.Zira Erkek Futbol 2.Amatör kümeden namağlup 1.amatör kümeye çıkmamız,Kızlarımızın 3.ligden 2.lige yükselmesi,Voleybol bölgesel liglerine kız-erkek takımlarımızla katılmamız,hentbol altyapılarında başarılar kazanmamız,Masa Tenisi,Satranç,Oryantring,Bocce,Basketbol branşlarında faaliyetlerimiz bizleri daha fazla kişiye spor yaptırmamız bizleri mutlu ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonunda Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Maraşgücü Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen 2015-46-0067 Referans numaralı “Sporla Engelleri Yıkın, Mutluluk Yakın-2” projesi kapsamında, kurslara katılan öğrencilere yönelik Afşin-Ekinözü gezisi düzenlenmişti. Bu projenin sona ulaşması ile birlikte Maraşgücü Spor Kulübü hem sezon açılışı hemde proje sonu dolayısı ile Kapıçam alanında gerçekleştirildi.

Piknin organizasyonunda Kahramanmaraş’ın değerli ses sanatçısı Ümit Balta’da müzik parçaları ile güne anlam katarken eğlenceye doyamayan sporcular Oyun oynadılar ve halay çektiler. Maraşgücünün Organizasyonuna Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ali İhsan Kabakçı,Oniki Şubat Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürü Kadir Gemci, ASKF Onursal Başkanı Mehmet Bağrıaçık, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Onikişubatİdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Yiyen, As Vefaspor Kulüp Yöneticisi Osman Köse ve birçok spor camiasından önemli spor adamları maraşgücü ekibinin yanında oldular

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2016, 01:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER