banner651

MAHÇİÇEK’İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. " diyerek bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizin, kahraman silah arkadaşlarıdır ve aziz şehitlerimizin bize, Türk Milletine emanetidir.

 MAHÇİÇEK’İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

 MAHÇİÇEK’İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

"Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. " diyerek bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizin, kahraman silah arkadaşlarıdır ve aziz şehitlerimizin bize, Türk Milletine emanetidir.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle;

  Bu anlamlı günü idrak etmenin engin duygusu içindeyiz. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır.

 Onlardan aldığımız ilhamla ve farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp yeniden pekiştirdiğimiz birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle; ülkemizin birliğine ve dirliğine kasteden iç ve dış saldırılara, hain terör eylemlerine, 15 Temmuz darbe girişimi gibi bu milletin istiklaline, cumhuriyetine ve demokrasisine kasteden bütün şer odaklarına ve alçaklara gereken cevabı vererek, geçmişten devraldığımız sorumluluklarımızı yerine getirme, Çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma amacını gerçekleştirme çabasını sürdüreceğimize dair kararlılığımızı bugün bir kez daha tekrarlıyoruz.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, bir cennet bahçesine girercesine şehadete koşan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.


Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.

 

 

                                                         ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI

                                                                      HANEFİ MAHÇİÇEK

 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 00:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER