banner651

MAHÇİÇEK” BU ÜLKENİN BAYRAĞI İNMEYECEK, EZANI DİNMEYECEKTİR”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. Yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, Türk Milletinin yıkılamayacağını bir kez daha vurguladı. Başkan Mahçiçek, darbe girişimi sonrasında Türkiye’nin çok önemli bir sınavı atlattığını ve 24 Haziran seçimleri sonrasında da bu sınavı başarı ile geçtiğini belirterek, “ Türkiye Cumhuriyeti 15 Temmuz 2016 tarihinde çok ciddi bir darbe girişimini atlatmıştır.

MAHÇİÇEK” BU ÜLKENİN BAYRAĞI İNMEYECEK, EZANI DİNMEYECEKTİR”

 

MAHÇİÇEK” BU ÜLKENİN BAYRAĞI İNMEYECEK, EZANI DİNMEYECEKTİR”

 

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek” Bu Ülkenin Bayrağı İnmeyecek, Ezanı Dinmeyecektir”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. Yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, Türk Milletinin yıkılamayacağını bir kez daha vurguladı. Başkan Mahçiçek, darbe girişimi sonrasında Türkiye’nin çok önemli bir sınavı atlattığını ve 24 Haziran seçimleri sonrasında da bu sınavı başarı ile geçtiğini belirterek, “ Türkiye Cumhuriyeti 15 Temmuz 2016 tarihinde çok ciddi bir darbe girişimini atlatmıştır. Maalesef ki o elem gecede çok sayıda vatandaşımız millet, bayrak, vatan ve devlet sadakati uğruna hayatlarını kaybetmişlerdir. O gece 7’den 70’e binlerce vatandaş sokaklara çıkmış ve Türkiye’nin dönüm noktası olan 15 Temmuz gecesi bir kahramanlık destanı yazmışlardır. Darbe girişimine direniş gösterilmesi; vatandaşların, cumhurbaşkanının, parlamentonun, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının demokrasiye ve hukuk devletine ne kadar candan bağlı olduğunu bir kez daha dünyaya ispatlamıştır.

MAHÇİÇEK “15 TEMMUZ DESTANI NESİLLERDEN NESİLLERE AKTARILACAK”

Bu millet cesareti ve topraklarına bağlılığı ile güçlü kılınmış ve var olmuş bir millettir. Bu millet tıpkı 15 Temmuz 2016 tarihinde olduğu gibi, tarih boyunca inancı ve bilinci ile büyük zaferlere imza atmıştır. İnanıyorum ki, bundan sonraki süreçte de 15 Temmuz Kahramanlık Destanı nesillerden nesillere aktarılacak ve bu toprakların önemi her daim hatırlatılacaktır.

Mahçiçek” Bu Ülkenin Bayrağı İnmeyecek, Ezanı Dinmeyecek”

Bu ülke bulunduğu konum ile dünyada parmak ile gösterilebilecek, toprakları altın değerinde olan bir ülkedir. Bir diğer avantajımız ise bu ülkede yaşayan Aziz Türk Milletinin topraklarını kendi canından çok sevmesidir. Her ne yaşanırsa yaşansın, bu ülkenin bayrağı inmeyecek, ezanı dinmeyecektir.

Hanefi Mahçiçek “ 15 Temmuz Ruhu Her Daim Yaşatılacak”

Evlerinde rahatça oturup olayların kapanmasını beklemek yerine, bizim milletimiz sokaklara çıkıp ülkesi için ölmeyi tercih etti. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi devletinin, milletinin bekası için hayatını kaybeden 249 şehidimizi bu millet, bu tarih unutmayacaktır. 15 Temmuz ruhu her daim yaşatılacaktır.    

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde kahramanca hain teröristlere karşı direniş gösteren Türk Milleti’nin gücünün daim olmasını dileyen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkiye tarihinin dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz şehitlerine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Ayrıca 24 Haziran seçimleri sonrasında da Türkiye’nin yenilenerek daha güçlü bir hale geldiğini belirten Başkan Mahçiçek, “ Allah’ın izniyle bu devletin, bu milletin birlik ve beraberliği daim olacak. Bizleri hain oyunlarıyla kimse yıkamayacak” ifadelerine yer verdi.  

Ardından Türkiye’nin yeni siteminde Külliye’de düzenlenen törene katıldığını belirten Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalara da değinerek, “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi Külliye’de de ifade ettiği gibi bundan sonra yeni sistemle birlikte yeni bir başlangıç yapacağız ve artık milletin sözü geçecek. Milletin özgür iradesiyle gerçekleştirilen seçim sonrası devletimiz bir kez daha özgür hak ve hukuklarını uyguladığını ispatlamıştır. Bundan böyle bu ülkede yeni sistemle birlikte ötekileştirme ve ayrıştırma gibi faktörler bir daha geri gelmemek üzere geride kalmıştır.” ifadelerini kullandı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, cümlelerini “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin liderliğinde inanıyorum ki, bundan böyle ülkemiz sosyal devlet niteliğinde çok daha güçlü hale gelecek ve bizlerde ilk gün ki gibi birlik ve beraberlik ruhu ile bu ülkeyi daha gelişmiş ve güçlü hale getirme çabası içerisinde olacağız” ifadeleriyle tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 00:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER