banner675

Mahçiçek, 14 Şubat’ta 17 çiftin nikahını kıydı

14 Şubat Sevgililer gününde aralarında uzman erbaşında bulunduğu 17 çift evlendi.

 Mahçiçek, 14 Şubat’ta 17 çiftin nikahını kıydı

 14 Şubat Sevgililer gününde aralarında uzman erbaşında bulunduğu 17 çift evlendi.

14 Şubat Sevgililer gününde Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, unutulmaz bir evliliğe imza atmak isteyen 17 çifttin nikahını kıydı.

Atatürk Parkındaki nikah salonunda gerçekleştirilen törende Suriye’de görev yapan Uzman Çavuş askeri kamuflajla nikah töreni katıldı.

Nikah töreninde konuşan Mahçiçek,  Belediye olarak evliliklerini 14 Şubat Sevgililer gününe getiren çiftlerle bir araya geldiklerini söyledi.

Evliliğin toplumun en önemli müesseslerinden birisi olduğunu hatırlatan Mahçiçek, şunları kaydetti:

“Sevgililer günü güzel ama o sevgi kavramını ömür boyu devam ettirmekte çok önemlidir. Ülkemizde maalesef boşanma oranları her sene biraz daha artıyor, fazlalaşıyor. Evlilik müessesinin önemini kavramakta eksiğimiz var. Bizim toplumumuzun temeli olan çekirdek ailemizin sürekliliği çok önemli. Evlilik aynı zamanda bir sabır işidir, ufak tefek her zaman sıkıntılar olabilir. Ama bu sıkıntıları ailelerimizle beraber göğüsleyeceğiz. Güzel günleri beraber yaşayacağız, ufak tefek sıkıntıları da beraber atlatacağız. Ülkemizdeki bu boşanma oranlarının yükselmesini önlememiz lazım. Evlenmek isteyen gençlerimiz evliliğin önemini kavramaları lazım.  Evlilik sadece nikah merasimi ile değil, bu aile ortamının önemini iki ailenin bir araya gelerek o güzelliği yaşamasını karşılıklı olarak benimsememiz ve onu yaşamamız lazım.”

Belediye Başkanı Mahçiçek'in kıydığı nikahların ardından evlenen çiftlere hediyeler verildi.      

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685