banner651

LİSELERDE İLK DERSİ KSÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ VERDİ

Liselerde Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Dersini KSÜ Öğretim Üyeleri Verdi

LİSELERDE İLK DERSİ KSÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ VERDİ

 

LİSELERDE İLK DERSİ KSÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ VERDİ

Liselerde Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Dersini KSÜ Öğretim Üyeleri Verdi

Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde bulunan 19 lisenin 2018-2019 eğitim-öğretim dönemlerinin açılış derslerini Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğretim üyeleri gerçekleştirdi.

Lise öğrencilerinin vizyonlarını geliştirmek, hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve akademik geleceklerine yön vermek amacıyla KSÜ Rektörlüğü ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında 19 lisede yeni eğitim-öğretim döneminin ilk dersini KSÜ’de görevli akademisyenler gerçekleştirdi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can da proje kapsamında Kahramanmaraş Atatürk Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen açılış dersine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Üniversitenin güncel durumuna ilişkin öğrencilere bilgiler veren Rektör Can, KSÜ’nün güçlü kadrosu ve sahip olduğu fiziki imkânlar açısından Türkiye’de en iyi olarak nitelendirilen üniversitelerin birçoğundan daha iyi noktada olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ın sakin ve huzurlu ortamı, birçok güzelliği barındıran coğrafyasıyla yaşanabilir bir kent olduğunu hatırlatan Rektör Can, KSÜ’nün Türkiye başarı sıralamasında üst sıralarda yer alan bölümleriyle öğrencileri kariyer hedeflerine ulaştırmada doğru tercih olduğunu belirtti.

KSÜ’nün çeyrek asırlık köklü bir geçmişe sahip olduğunun altını çizen Rektör Can, sürekli gelişen ve büyüyen yapısıyla, yenilik, araştırma ve buluşlarıyla bölgesinde ve Türkiye’de öncü üniversite olma vizyonunu sürdüreceğini vurguladı. Rektör Can, lise öğrencilerine başarılı bir kariyer yaşamında izlemeleri gereken adımlara ilişkin bilgiler verdi.

Rektör Can’ın açılış konuşmalarının ardından KSÜ öğretim üyeleri 19 lisede yeni akademik yılın ilk derslerini verdiler.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 02:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER