banner675

LATİF DOĞAN’DAN YÖNETİCİLERE SİTEM

Doğan, Kahramanmaraş gibi büyükşehir olmuş bir kentte yöneticilerin yer temin etmemesinin üzücü bir durum olduğunu söyledi.

LATİF DOĞAN’DAN YÖNETİCİLERE SİTEM

LATİF DOĞAN’DAN YÖNETİCİLERE SİTEM

Kahramanmaraş’a bir program için gelen ancak yer temin edilmemesinden dolayı programı iptal edilen Latif Doğan, yöneticilere sitem etti.

Kahramanmaraş’ın müzik firması olan DEKA Müzikle adını duyurmayı başaran Sanatçı Latif Doğan, hafta sonu Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KBGC) tarafından basın mensuplarına düzenlenecek geceye katılmak üzere ekibiyle birlikte kente geldi. Program için yoğun bir çalışma içerisine giren Sanatçı Doğan, bir kurum tarafından yer temin edilmemesi nedeniyle hayal kırıklığına uğradı. Doğan, Kahramanmaraş gibi büyükşehir olmuş bir kentte yöneticilerin yer temin etmemesinin üzücü bir durum olduğunu söyledi.

BEKLENİLMEYEN DAVRANIŞ

Doğan, tepkisini şöyle dile getirdi: “KBGC Başkanı Arslan Deveboynu ile bizim yıllar öncesinden dostluğumuz var. Ben onun sayesinde müzikle tanıştım. Bana ‘Ben cemiyet başkanı oldum’ dedi. Bende kendisine inşallah en kısa zamanda hayırlı olsun ziyaretine gelip Kahramanmaraşlı gazeteciler için bir program düzenleyelim dedim. Bunun üzerine Kahramanmaraş ‘a 27 Ocak tarihinde bir sünnet düğünü için geldim ve 28’inde ise İstanbul’da olan programımı kentteki gazeteciler için iptal ettim. Program saati geldiğinde öğrendik ki kentte bazı yöneticiler, gazeteciler cemiyetine yer tahsisi sözü vermiş ancak bu verilen söz yerine getirilmemiş hal böyle olunca da bizim programımız iptal edildi. Ben şunu anlamıyorum Kahramanmaraş her insanı bağrına basar en güzel şekilde ağırlar ama yöneticilerin yaptığı bu davranış hoş bir durum değil ve bizi ziyadesi ile üzdü.”

Haber: Serdar Koska

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685