KÜTÜKÇÜ MHP'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KÜTÜKÇÜ, BU SEÇİMİN GALİBİ MHP OLACAKTIR

KÜTÜKÇÜ MHP'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü,  “Türkiye yıkım üzerine yıkım yaşıyor. Devlet, millet ve kültürel miraslar linç ediliyor. Dinamik, atılgan ve cesur kadro çok şükür iş başında. Bu seçimin galibi MHP olacaktır” dedi. 

Türkiye ve onun ene güçlü ayaklarından olan Kahramanmaraş şimdi de 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere odaklanır, hazırlanırken, en hareketli partilerden olan Milliyetçi Hareket Partisinde aday adayı  başvuruları hız kesmiyor.
Mehmet Akif Kütükçü,  önce davanın yanında olan tüm dostlarını, partililerini selamladı, salonu dolduran asenalara, bozkurtlara ve basın mensuplarına seslendi, özgeçmişinden kesitler aktardı.
MHP il binasındaki aday adaylığı açıklamasında ilk sözü alan İl Başkanı Süleyman Öner oldu. Başkan Öner, partideki hareketliliğin berekete dönüşeceğine vurgu yaptı, tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını, hepsinin de birbirinden değerli isimler olduğunu kaydederek, “Türkiye yıkım üzerine yıkım yaşıyor. Devlet, millet ve kültürel miraslar linç ediliyor. Dinamik, atılgan ve cesur kadro çok şükür iş başında. Bu seçimin galibi MHP olacaktır” dedi ve tüm aday adaylarına başarılar diledi.
Duruşu ve tavırları kadar zengin özgeçmişi ve söyledikleri ile salondakilerin takdirini kazanan Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, özgeçmişinden sonra insanı kahraman, iklimi bir günde 4 mevsimi yaşatan, toprağı verimli, suyu tertemiz, tarihi binlerce yıl öncesine dayanan bu güzel şehirde doğup büyüdüğünü anlattı, her yönüyle mükemmel olan kentin tanıtımını mevcut vekillerin başaramadığından söz etti,  “Yıllardır iktidar partisinden aday olup seçilen vekillerimiz bunları söylediler ama çözemediler. İnşallah aziz Türk milletinin teveccühü ile iktidara geleceğiz ve vatanımızın, şehrimizin yaşadığı sıkıntıların çözülmesi için mücadele edeceğiz. Öncelikle iktidar milletvekilleri bütün sorunları bildikleri halde, güçleri ve iktidarlarını çözüm odaklı kullanmadılar. Gelin bu duruma hep birlikte dur diyelim. Bu memleketi kanları ile sulayan atamıza, dedemize rahmet okuyarak, kolay kurtarmadığımız bu şehrin ve bu vatanın bu kadar ucuz olmadığını gösterelim. İktidar zaten bu hizmetleri yapmak zorunda hem de bakın iktidarda olmadığı yerlere neler yapıyor ya da oyunu garanti görmediği yerlerdeki hizmetlere bakın, İzmir, İstanbul, Ankara, adana ve en yakınımızdaki Gaziantep… 6 iktidar milletvekilin çıkaran, yani yüzde 80’in üzerinde destek veren kahraman şehrim, hakkını aldı mı?” diye sordu.
Prof.Dr. Mehmet Akif Kütükçü, özenle seçtiği kelimeleri salondakilere duyurmaktan mutlu olduğu gözlenen Kütükçü, iktidarın çıkan yasaları tamamen kendini korumaya ve kendi gücünü ve yandaşlarının gücünü artırmaya yönelik olduğunu iddia ederek, “İktidar halkın sesine kulak vermiyor. Her gün algı yönetimi ile suni gündemler oluşturup, bir gün Osmanlıca, bir gün İstanbul tüp geçit, bir gün sarayda temsili kabuller ve kıyafet baloları ile gerçek ülke gündemini geçiştiriyorlar. Komşular ile sıfır sorun prensibi ile dışişleri bakanlığı yapan zat başbakan olduğunda, bir tane bile iyi ilişki yaşadığımız komşumuz kalmamış durumda. Derin stratejiler ve kurgulanan traji-komik operasyonlar yüzünden hem Irak, hem Suriye karıştırılmış, oradaki yüz binlerce masum insanın kanına giren zalimlere çanak tutacak, uygulama ve operasyonlara destek veren hükümet vebal altına girmiştir” diye konuştu, AK Parti iktidarının ekonomik ve siyasi krizleri yaratması ötesinde, terör örgütüne çanak tutan tavırlar ve operasyonlar içinde olduğunu ileri sürdü.
Haber. Ersoy SEVİNÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER