KURBANLIK SATANLAR DİKKAT!

BÜYÜKŞEHİR KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİNİ AÇIKLADI

KURBANLIK SATANLAR DİKKAT!

 Kurbanlık satış yerleri  Onikişubat İlçemiz sınırları içerisinde kurban satış yeri; Malik Ejder Mahallesi 4490 ada 1 parselde hizmet veren yeni Canlı Hayvan Pazarı (Volkswagen Servisi arkası) olarak açıklandı.

Dulkadiroğlu ilçemizde Yahya Kemal Mahallesinde 72140. Sokak Yavuz Selim Mahallesinde ise eski Köy Hizmetleri arkası olarak belirlendi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kurban satış ve kesim yerlerini açıkladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı içerisinde Kurban Bayramı münasebetiyle kurban satışlarının yapılacağı yerleri tespit etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada: "İlimizde kurban satış ve kesim yerleri belirlenmiştir. Onikişubat İlçemiz sınırları içerisinde kurban satış yeri; Malik Ejder Mahallesi 4490 ada 1 parselde hizmet veren yeni Canlı Hayvan Pazarı (Volkswagen Servisi arkası) olarak açıklandı.
Dulkadiroğlu ilçemizde Yahya Kemal Mahallesinde 72140. Sokak Yavuz Selim Mahallesinde ise eski Köy Hizmetleri arkası olarak belirlendi.
Bu belirlenen yerler haricinde satış yapımı yasaklanmıştır.
Ayrıca Kurban Bayramı münasebetiyle vatandaşlarımızın kurbanlarını keseceği yerler de belirlenmiş olup, kurban kesimine çevreye zarar vermeyecek şekilde uyulmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.
Onikişubat ilçemizde kurban kesim yerleri olarak Akif İnan Mahallesi'nde 3. Sokak Salı pazarı yanı ve Yeni Canlı Hayvan Pazarı'nda kurban kesimi yapılabilecektir.
Dulkadiroğlu ilçemizde ise Egemenlik Mahallesi'nde bulunan Belediye Mezbaha tesisleri kurban kesim yeri olarak belirlenmiştir" denilerek bilgi verildi.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER