banner651

KURBAN SATIŞ YERLERİ HAZIRLANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kurbanlık satılacak alanlarda gerekli düzenlemeleri tamamladı.

 KURBAN SATIŞ YERLERİ HAZIRLANDI

 KURBAN SATIŞ YERLERİ HAZIRLANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kurbanlık satılacak alanlarda gerekli düzenlemeleri tamamladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veterinerlik İşleri ve Mezbahalar Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda Onikişubat İlçesi ve Dulkadiroğlu İlçesinde kurbanlık satış yerleri belirlendi.

Konu ile ilgili olarak Veterinerlik İşleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada: “ Onikişubat ilçemizde yeni Turgut Özal Bulvarında ve Dulkadiroğlu İlçemizde Oknal Dolum tesisleri çapraz karşısında belirlediğimiz kurban satış noktalarında vatandaşlarımızın otopark, su, tuvalet sıkıntısı yaşamaması için çalışmalarımızı tamamladık. 17 Ağustos 2017Perşembe gününden itibaren hayvan satışlarına başlanılacak olup vatandaşlarımız yol boyunca gezinti yaparken toz içinde kalmamaları için yola mucur dökülmüştür. Yoğunluk oluşmaya başlanıldığında vatandaşlarımıza su ve mayam ikramı yapılacaktır” denildi.

PADOK FİYATLARI BELİRLENDİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan Canlı Hayvan Borsası’nda bulunan padokların fiyatlarının belirlendiği ifade edilen açıklamada: “ Canlı Hayvan Borsasında 17.08.2017 tarihinden itibaren hayvan kabulü başlayacak olup Canlı Hayvan Borsasında padok kiralama bedelleri A ve B blok padokların tanesi 400 TL, C blok padok fiyatı 200 TL’dir. Bu fiyat 17 Ağustos 2017 -4 Eylül 2017 tarihleri arasındaki kira bedelidir. Canlı Hayvan Borsası 17 Ağustos 2017’de sabah 07.00 ile akşam 19.00 aradı hizmet verecektir.

Bunun yanı sıra kesimhanelerimizde kesim ücreti olarak büyükbaşlarda 225 TL, küçükbaş 50 TL olarak belirlenmiştir” denilerek bilgi verildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER