banner675

KUPALARI REKTÖR DEVECİ VERDİ

KSÜ Tıp Futbol Turnuvasının Kazananları Kupalarını Rektör Deveci’nin Elinden Aldı

 KUPALARI REKTÖR DEVECİ VERDİ

 KUPALARI REKTÖR DEVECİ VERDİ

KSÜ Tıp Futbol Turnuvasının Kazananları Kupalarını Rektör Deveci’nin Elinden Aldı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi (KSÜ Tıp) çalışanları ve KSÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinin yer aldığı Halı Saha Futbol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar kupalarını Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin katılımıyla gerçekleştirilen törende aldılar.
Sağlıkta kalite standartları çerçevesinde çalışan memnuniyetini arttırmak, sporu sevdirmek, hoşgörüyü yaymak ve iş yoğunluğundan kaynaklanan stresi azaltmak amacıyla 20 Kasım- 15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 19 takım katılırken, turnuvada 215 oyuncu ter döktü.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlar plaket ve kupalarını KSÜ Tıp Konferans Salonunda gerçekleştirilen törenle Rektör Deveci, üniversite ve hastane yöneticilerinin elinden aldı.
Kupa töreninde konuşan Rektör Deveci Üniversitemizin son dönemde farklı spor branşlarında gösterdiği başarıları hatırlatarak, spora verilen desteğin artarak devam edeceğini ifade etti. Rektör Deveci, “Sağlıklı bir yaşam için sporu hayatımızın her alanına taşımamız gerek. Hem çalışanlarımız arasında iletişimi arttırmak hem de iş yoğunluğunun getirdiği stres ortamından bir nebze uzaklaşmak amacıyla düzenlediğimiz bu turnuva çalışanlarımız arasındaki bağı daha da güçlendirmiştir. Turnuvaya katkı sağlayan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kazanan takımları tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685