banner651

KTM 2018 BİR FUARDAN ÇOK FAZLASI

Sektörün yerli ve yabancı başrol oyuncularını bir araya getiren KTM 2018 için geri sayım başladı. Tekstil devleri, son teknolojiden faydalanarak geliştirdikleri ürünlerini yine Kahramanmaraş’ta sergileyecek.

KTM 2018 BİR FUARDAN ÇOK FAZLASI

 

KTM 2018 BİR FUARDAN ÇOK FAZLASI

 

Sektörün yerli ve yabancı başrol oyuncularını bir araya getiren KTM 2018 için geri sayım başladı. Tekstil devleri, son teknolojiden faydalanarak geliştirdikleri ürünlerini yine Kahramanmaraş’ta sergileyecek.

 

İç ve dış ticaretin lokomotif sektörlerinden olan tekstil endüstrisinin kalbi, bu yıl dördüncü kez Kahramanmaraş’ta atacak. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile gerçekleştirilecek olan KTM 2018, tekstil sektöründeki deneyimlerini ve bilgi birikimini yayın grubuyla da firmalara ulaştıran ECR Fuarcılık tarafından düzenlenecek. 27-29 Eylül tarihlerinde KAFUM Fuar Merkezi’nde uluslararası katılımcılarla yapılacak KTM 2018’de, Türkiye’nin dışında; İtalya, ABD,  Almanya, İsviçre, Hindistan, Belçika, İspanya ve Brezilya gibi ülkelerden önemli tekstil makinesi üreticileri boy gösterecek. Bu yılki fuara gelmesi beklenen ziyaretçi sayısı ise 15 bin…

 

YURTDIŞINDAN EN FAZLA KATILIM İTALYA’DAN

Geçtiğimiz yıllarda KTM’ye iştirak eden katılımcıların büyük çoğunluğu bu yılki organizasyonda da yerlerini almak için başvurularını tamamlamış durumda. Listeye eklenecek firmalarla birlikte bu yılki katılımcı firma sayısının 200’e ulaşması bekleniyor. İplik, boya-baskı ve terbiye, örgü, dokuma makinelerinin üreticiyle buluştuğu ilk noktalardan biri olan KTM Fuarı’nda katılımcılar için ayrılan bölümler ise dolmak üzere.

 

KTM 2018 BİR FUARDAN ÇOK FAZLASI

KTM Fuarlarını benzerlerinden ayıran en önemli etkenlerden biri de kapsamlı pazar ve müşteri araştırması ile sürekli olarak sektördeki gelişmelere yer veriyor olması.  Endüstri  4.0 temasıyla düzenlenecek KTM 2018’de, firmaların ürettiği son teknoloji ürünlerinin çalışma şekilleri de uygulamalı bir şekilde katılımcılara sergilenecek. Firmaların, geniş müşteri kitlesine ulaşarak satışlarını artırmalarının yanı sıra, üreticilere de farklı tercihler sunacak olan KTM 2018, sektörün merkezinde yer almak isteyen katılımcı ve ziyaretçilerini bekliyor.

KTM 2018’in sağladığı B2B görüşme avantajı, geniş sunum alanı ve makine şovları ziyaretçi ve katılımcılara yeni iş fırsatları yaratmayı hedefliyor. Tekstil makine üreticisi firmalar, KTM 2018 ile tekstil üretiminde çok önemli bir yere sahip Kahramanmaraş’ta pazara doğrudan ulaşma imkanı yakalayacaklar.

 

KTM 2018’DE YER ALACAK KATILIMCI PROFİLİ

                İplik ve iplik hazırlama makineleri, yardımcı makineler ve aksesuarları.

                Büküm ve bobin makineleri, yardımcı makineler ve aksesuarları,

                Teknik tekstil ve nonwoven makineleri, yedek parça ve aksamları,

                Dokuma hazırlık ve dokuma makineleri, yardımcı makineleri ve aksesuarları

               Örme makineleri (düz ve yuvarlak), atkılı, çözgülü örme makineleri ve aksesuarları

                Nakış makineleri, yardımcı makineler ve aksesuarları,

                Boya, terbiye makineler tekstil kimyasalları, laboratuvar cihazları ve aksesuarları

                Dijital baskı makineler ve aksesuarları,

                Konfeksiyon makineleri ve aksesuarları

 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 07:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER