banner651

KSÜ’DEN 10 OCAK PROGRAMI

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Karaaslan:''Basın, bize her zaman lazım''

KSÜ’DEN 10 OCAK PROGRAMI
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Karaaslan, KSÜ'de ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'' nedeniyle düzenlediği toplantıda, üniversite şehir bütünleşmesinde birçok girişim ve çalışmalarının olduğunu söyledi.

Basının önemine vurgu yapan Karaaslan, şöyle konuştu: ''Yönetimde bulunduğumuz süre içerisinde şehrimizle bütünleşme iddiasına uygun olarak birçok girişimde bulunduk. Ortak proje ve toplantılar yapmak gibi birçok projeye imza attık. Ben şehrimizle bütünleşme yolunda önemli mesafeler aldığımız düşünüyorum. Basın bize her zaman lazım. Bize her zaman yardımcı olan, şehrimizden her zaman haberler getiren değerli basın mensuplarımızı ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'' nedeniyle bir arada bulmayı arzu ettik. Şehirle bütünleşme adına böyle bir günü sizlerle birlikte kutlamak istedik. Yılın belli dönemlerinde bir araya gelerek hem bilgi alış verişinde bulunmak, hemde önümüzü görebilme açısından aynı zamanda bizim için faydalı olacak mesajları almak bakımından bir arada olmayı düşünüyoruz. Bütün çalışan basın mensuplarının ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'' nü kutluyorum.''

Toplantıda gazeteciler adına konuşan Sermet Çuhadar, ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü''nde gazetecilik mesleğinin zor ve cefa gerektirdiğini böyle bir günde hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER