banner651

KSÜ KARİYER FUARI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Kariyer Fuarı 2019, kamu ve özel sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturdu.

  KSÜ KARİYER FUARI

 

KSÜ KARİYER FUARI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Kariyer Fuarı 2019, kamu ve özel sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturdu.

Öğrencilerimizin kariyer planlamalarına büyük katkı sağlaması ve yeni iş fırsatları oluşturması hedeflenen KSÜ Kariye Fuarı 2019, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi otopark alanında düzenlenen törenle açıldı.

Farklı sektörlerden 22 firma ile KSÜ akademik birimlerinin yer aldığı fuarın açılış kurdelesini Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, Rektör yardımcıları, Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve üniversite yöneticileri birlikte kestiler.

Fuar açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, 2 gün boyunca sürecek fuar kapsamında iş dünyası ile öğrencileri bir araya getirdiklerini söyledi. “Hepimiz bir bütünü oluşturan, birbirini tamamlayan kurum ve kuruluşlarız. Hep birlikte şehrimize ve ülkemize hizmet etmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diyen Rektör Can, “Üniversitemizi şehrimizle bütünleştirme vizyonumuz çerçevesinde her vesileyle şehrimizin kurum ve kuruluşlarıyla bir araya geliyoruz ve güçlü işbirlikleriyle ortak projelere imza atıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Kahramanmaraş’ın kurum ve kuruluşları olarak imkân ve güçlerimizi birleştirirsek daha güzel işler ortaya koyacağımızın bilincindeyiz.” diyen Rektör Can, “Karşılıklı olarak yeterli ve eksik yönlerimizi görerek her alanda şehrimizin bütün unsurlarını daha yukarı noktalara çekmenin azim ve gayreti içerisinde olmalıyız.” dedi.

KSÜ Kariyer Fuarına katkı sunan firma temsilcileri ile üniversite personel ve öğrencilerine teşekkür eden Rektör Can, fuarın şehrimize ve ülkemize hayır getirmesi temennisinde bulundu.

KMTSO Başkanı Serdar Zabun ise konuşmasına fuarda yer alan firmalara ve üniversite yönetimine teşekkür ederek başladı. KSÜ’nün şehrimiz için büyük bir şans olduğunu ifade eden KMTSO Başkanı Zabun, “Bu üniversitenin Kahramanmaraş ve çevresine donanımlı elemanlar yetiştirmesi için hepimize ortak görevler düşmektedir. Bu faaliyet ve işbirliklerinin şehrimize ve bölgemize faydalı olacağı kanaatindeyim.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Rektör Can, KMTSO Başkanı Zabun ve protokol üyeleri firmaların ve üniversite akademik birimlerinin tanıtım stantlarını gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2019, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER